Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 311 až 320 z celkem 929 článků.
1953_jirka_buchta_2020_skv_tatran.jpg

Pozápasové ohlasy: Spartě pomohly přesilovky, Tatran drama nepovolil

Dva zápasy, dvě porážky. Sokolové proti Spartě a Tatranu neukořistili ani bod. Zejména nedělní duel na Podvinném Mlýně však může svěřence koučů Kotlase a Bouši velmi mrzet. Nad městským rivalem totiž Vinohradští třikrát vedli, přesto nezískali ani bod. Proti Tatranu museli dotahovat už od začátku a favorit si nakonec nenechal výhru utéct.

1952_skv_tatran_2020_ondix.jpg

Pražská derby sokolům body nevynesla

Ani proti Spartě a ani proti Tatranu sokolové neuspěli. Na Podvinném Mlýně sice v neděli vedli nad domácími sparťany postupně 2:0, 3:2 a 4:3, o vedení ale v závěrečné části přišli a padli 4:5. V televizním duelu s Tatranem museli Vinohradští dohánět manko už od začátku a nakonec v závěru střetnutí pouze zdramatizovali. Prohru 5:8 však neodvrátili.

1949_daniel_cabejsek_bohemians_otrokovice.jpg

Z Bohemians přichází do SKV na hostování Daniel Cabejšek

Před nadcházejícím superligovým víkendem hlásí Vinohrady posilu! Do Rieger arény přichází z Bohemians na hostování Daniel Cabejšek. Představit se může vinohradským příznivcům už v nedělním duelu na hřišti pražské Sparty nebo v pondělním TV utkání.

1948_lukas_gregor_skv_black_angels_2020.jpg

Lukáš Gregor po dvou porážkách: Bude třeba zlepšit téměř vše

Sokolové prožili nepovedený restart Livesport Superligy. Do hry vstoupili dvěma porážkami, ačkoliv především v domácím duelu s Black Angels měli k bodům v jednu chvíli opravdu blízko. Po individuální stránce se dařilo útočníkovi Lukáši Gregorovi. Vinohradský kanonýr ale pochopitelně spokojen být nemůže.

1947_jan_prochazka_skv_black_angels_2020.jpg

Nevydařený restart. Sokolové prohráli v superlize s Black Angels i Českou Lípou

Livesport Superliga se po pauze způsobené koronavirem konečně naplno rozjela. Vinohrady si však na první bodový zisk po restartu budou muset ještě počkat. V sobotu nadějně rozehrály partii s Black Angels, posléze však přišly o třígólové vedení a nakonec padly 5:6. V neděli pak sokolové nedokázali konkurovat České Lípy a ze severu Čech odjeli s porážkou 5:11.

1944_boys_superliga_pardubice_2020.jpg

Superliga konečně zpět! Vinohrady v sobotu vyzvou Black Angels

28. září sehráli sokolové poslední zápas v rámci nejvyšší soutěže. Od té doby se museli uchýlit nejprve ke skupinovým tréninkům a následně k individuálním. Až nedávno bylo možné naplno obnovit tréninkovou činnost v hale. V sobotu čeká Vinohradské první soutěžní zápas po dlouhé dvouměsíční odmlce.