Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 321 až 330 z celkem 929 článků.
1942_jan_prochazka_2_pardubice_2020.jpg

Jan Procházka se na čas přesouvá do norského Greakeru

V souvislosti s přerušením florbalových soutěží v Česku se roztrhl pytel s přestupy na sever. A jeden z hráčů míří do Skandinávie také z našeho klubu. Jan Procházka bude dočasně nastupovat za norský Greåker Bulldogs IBK.

1940_jan_linhart_skv_tatran_2020.jpg

Útočník Jan Linhart se přesouvá na Kladno

Není to letos jenom o příchodech. Dres mění dlouholetý útočník SKV Honza Linhart, který bude nově nastupovat za tým kladenských Kanonýrů. Tam se po několika letech opět potká s koučem Janem Pazderou, za nímž je rovněž výrazná vinohradská minulost.

1939_petr_hartman_pardubice_2020.jpg

Sokolové najeli na režim individuálních tréninků

Vzhledem k dalšímu zpřísnění vládních opatření v boji proti koronaviru najel nově mužský A tým na režim čtyř individuálních tréninků týdně. Koučové vinohradského áčka Michal Kotlas a David Bouša chtějí nadcházející období využít ke kondičnímu restartu. Co dalšího řekli o nastalé situaci?

1937_10_2020_corona_oznameni_preruseni_mladez_1.jpg

INFO: Omezení skupinových tréninků mládeže a dospělých

Vzhledem k pondělnímu oznámení Vlády ČR informujeme o dalším omezení sportovní činnosti SKV. Od 14. 10. trénuje mládež v kategoriích mladší žáci/žákyně a mladší striktně individuálně, starší kategorie a dospělí jen v miniskupinkách do 6 lidí.

1928_pavel_hajek_lukas_gregor_hattrick_brno_2020.jpg

Nedělní výjezdní utkání s Chodovem zrušeno!

V neděli 4. října jsme měli podruhé vyvézt Livesport Superligu do Teplic ve spolupráci se spolupořádajícími oddíly Florbal Teplice a DDM Dynamo Teplice. Vzhledem k preventivním opatřením to mohl být jeden z posledních zápasů před diváckou kulisou. Utkání 6. kola se ale nakonec neuskuteční.

1925_michal_strachota_sokoli_pardubice_2020.jpg

Michal Strachota: Snad se mi podaří na takový výkon navázat

Nejprve asistoval u trefy Zbyňka Stuchlíka a ve třetí třetině se přidal ke gólové lavině domácího celku. Michal Strachota dvěma góly pomohl sokolům k obratu a k následnému triumfu nad Pardubicemi. Vinohradští zvítězili ve třetím domácím utkání sezony 7:5 a v 5. kole zapsali první body do superligové tabulky.

1922_jan_prochazka_fbc_ostrava.jpg

Letní posila Jan Procházka: Florbal mě nesmírně baví!

Vinohrady v létě rozšířily svůj kádr především o mladé hráče. Do Rieger arény nově zavítal také 20letý útočník Jan Procházka. Hned v prvním duelu na hřišti Tatranu ze sebe rychle shodil nervozitu a zapsal 2 asistence. Vidět byl také ve druhém zápase proti Ostravě, kdy vstřelil svůj premiérový gól v Livesport Superlize.