Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 331 až 340 z celkem 929 článků.
1921_boys_hattrick_brno_2020.jpg

Třetí třetina rozhodla. Sokolové doma prohráli s Hattrickem 5:7

Až do třetí části drželi Vinohradští s Hattrickem Brno krok. V duelu 4. kola Livesport Superligy však nakonec prohráli 5:7 poté, co hosté v závěrečné dvacetiminutovce rozhodli o svém triumfu dvěma góly. Sokolům na lepší výsledek a na zisk prvních bodů do tabulky nestačil ani hattrick útočníka Petra Harmtana.

1919_santora_lanc_ostrava.jpg

Další domácí duely! SKV vyzve v sobotu Hattrick a v pondělí Pardubice

První domácí duel v Livesport Superlize sokolové výsledkově nezvládli. Nyní však mají hned dvě šance na nápravu. V sobotu večer vyzvou v Rieger aréně Hattrick Brno a v pondělí se na stejném místě střetnou s Pardubicemi. Sobotní zápas je na programu od 20 hodin, ten pondělní od 18 hodin.

1911_tatran_boys_2020.jpg

Výborný vstup na body nestačil. Sokolové v 1. kole prohráli na Tatranu 4:5

Když v 18. minutě zvyšoval Lukáš Gregor na 3:0 pro Vinohradské, vypadalo to s nadějemi sokolů na zisk bodů velmi nadějně. Jenže domácí Tatran pak zvýšil své útočné snažení a čtyřmi góly v prostřední části otočil průběh zápasu na svou stranu. Hráči SKV se ještě v závěru hnali za vyrovnáním, na které už však nedosáhli. V 1. kole Livesport Superligy tak zvítězil Tatran 5:4.

1908_make_bousi.jpg

David Bouša: Oproti loňsku musíme zvýšit střeleckou produktivitu

Už jen pár desítek hodin zbývá do startu nového ročníku Livesport Superligy. Týmy z nejvyšší soutěže se vrátí na palubovky po půl roce. Na sezonu se chystají také hráči Královských Vinohrad, kteří absolvovali náročnou letní přípravu. Její průběh a změny v kádru zhodnotil před úvodním kolem trenér David Bouša, který nadále povede tým se svým kolegou Michalem Kotlasem.

1906_posily_skv_muzi_a_2020.jpg

Představujeme posily: Kádr vyztužili mladí hráči

Příchody útočníka Michala Strachoty a brankáře Karla Šantory jsme avizovali už před časem. Nyní je třeba si představit i další hráče, kteří rozšířili vinohradský kádr před nadcházející superligovou sezonu. Do SKV přicházejí obránci Štěpán Čuda, Oliver Gold, Jan Fiala a útočník Jan Procházka!