Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 351 až 360 z celkem 929 článků.
1861_radost_svoboda_teplice.jpg

SKV vyhrálo v České Lípě a vybojovalo premiérový postup do play off superligy

Je to tam! Vinohradští florbalisté vyválčili v České Lípě kýžené vítězství a poprvé v klubové historii postoupili do superligového play off! Po základní hrací době sice utkání skončilo remízou, v prodloužení ale rozhodl nechytatelnou dělovkou Zbyněk Stuchlík. Sokolové tak nakonec obsadili v tabulce superligy osmou příčku a ve čtvrtfinále play off se jim postaví vítěz základní části Mladá Boleslav.

1858_ondrej_richtr_skv_2019.jpg

Ondřej Richtr před posledním zápasem základní části: Bude to boj!

Zatímco proti Chodovu dokázali sokolové vybojovat cenné dva body, v duelu s dalším velkým favoritem neuspěli. Ve výjezdním utkání v Teplicích prohráli s mistrovskými Vítkovicemi 4:10. Situace v superligové tabulce je před posledním kolem pořádně zamotaná a další osud sokolů bude znám až po zápase v České Lípě. V něm to podle obránce Ondřeje Richtra bude bitva o každý metr.

1857_svoboda_skv_vitkovice_2020.jpg

Sokolové obhájce titulu nezaskočili a s Vítkovicemi prohráli v Teplicích 4:10

Výjezdní utkání v Teplicích ziskem bodů pro Vinohrady neskončilo. Boys sice drželi po 20 minutách s favoritem vyrovnané skóre a ještě v úvodu třetí části byli na dostřel, pak ale Vítkovice přidaly další branky a nakonec zvítězily 10:4. Vinohradští jsou aktuálně na deváté příčce superligy a v závěrečném kole je čeká veledůležité střetnutí s Českou Lípou, které spolurozhodne o tom, na jaké pozici SKV zakončí základní část.

1854_ondra_stuchlik_fbc_ostrava_2020.jpg

Superliga v Teplicích: Sokolové se střetnou s úřadujícími šampiony

Vinohrady vyvezou superligu za hranice hlavního města! V neděli se od 17 hodin v městské sportovní hale v Teplicích střetnou s Vítkovicemi, tedy s obhájcem mistrovského titulu. První vzájemný duel nabídl velice vyrovnanou bitvu, kterou pro sebe favorit na Dubině uzmul až v poslední třetině. Sokolové stále usilují o historicky první postup do play off, a tak se ve 25. kole nejvyšší soutěže budou snažit o co nejlepší výkon!

1852_zbynek_stuchlik_bohemians_2019.jpg

Bylo cítit, že celý tým věří v obrat, řekl po výhře nad Chodovem Zbyněk Stuchlík

Sokolové nenačali uplynulý superligový víkend úspěšně a prohráli v pátek na hřišti Black Angels 4:6. Zklamání z prohry s nováčkem ovšem v neděli vystřídalo velké nadšení. Vinohradští ukořistili na půdě Chodova dva body za vítězství v prodloužení. Bylo to vůbec poprvé, co dokázalo SKV celek z Jižního Města v rámci nejvyšší soutěže porazit. Třemi asistencemi se na tom podílel skvěle hrající Zbyněk Stuchlík.

1851_jan_svoboda_skv_chodov.jpg

Neúspěch s Black Angels vynahradilo vítězství na hřišti Chodova!

Sokolové v pátek nestačili v utkání 23. kola superligy na Black Angels a padli po výsledku 4:6. Neúspěch v důležitém zápase ale vystřídalo nadšení ze zisku bodů proti velkému favoritovi. Vinohradští porazili dvojnásobného mistra České republiky Chodov 8:7 po prodloužení a stále drží osmou příčku zaručující účast v play off. Do konce základní části zbývají poslední dvě kola.

1849_skv_black_angels_gol_2019.jpg

Důležitý dvojzápas s pražskými soky! SKV se střetne s Black Angels a s Chodovem

Superliga bude o víkendu pokračovat dalšími dvěma koly. V pátek se Vinohrady představí na Jedenáctce, kde od 20 hodin poměří v rámci 23. kola síly s Black Angels. V neděli na duel s anděly naváže další prážské derby, tentokráte ve sportovní hale Jižní Město. Tam se sokolové utkají s domácím Chodovem. Nedělní střetnutí je na programu od 17 hodin.

1846_jan_hanak_2019.jpg

Škoda, že jsme vedení 6:4 neudrželi déle, litoval ztráty v Liberci Jan Hanák

Sokolové ve 3. části vedli nad Libercem v důležitém utkání 22. kola superligy 6:4. Jenže vzápětí inkasovali a domácí tým dokázal následně i vyrovnat. Prodloužení už směřovalo k nájezdům, když v tom ztrestal chybu Vinohradských Radek Valeš. SKV si tak z Liberce odvezlo bod. I ten se ale v konečném zúčtování může hodit. Nyní se svěřenci trenérů Kotlase a Bouši střetnou se dvěma pražskými soky. Duel s Libercem hodnotil Jan Hanák.

1845_liberec_skv_2020.jpg

Vinohradští přišli o nadějné vedení a na hřišti Liberce prohráli v prodloužení

Ačkoliv se do té doby oba týmy přetahovaly o vedení, třetí část vycházela sokolům skvěle. V utkání 22. kola superligy vedli v 53. minutě nad Libercem už 6:4. Jenže domácí vzápětí snížili, čtyři minuty před koncem srovnali a v prodloužení duel rozhodl Radek Valeš. Svěřenci trenérů Kotlase a Bouši si tak ze severu Čech odvezli jeden bod.

1843_petr_hartman_rasto_mazak_2019.jpg

Měsíční pauza je pryč. Sokolové se vrátí do superligy duelem v Liberci

Téměř po měsíci se vrhnou sokolové zpět do superligového boje. Do konce základní části nejvyšší soutěže už zbývá pouze pět kol. Vinohrady s 26 body uzavírají elitní osmičku a budou se tak snažit o historický počin - postup do vyřazovací fáze. V sobotu se vydají na sever Čech poměřit síly s Libercem, tedy přímým konkurentem v tabulce. FBC je deváté a má o tři body méně než SKV.