Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 929 článků.
2475_Pardubice_SKV_enteria_arena.jpg

Vinohrady vedly v Pardubicích 6:4, nakonec ve školním utkání padly po nájezdech

Dvakrát v zápase vedli Vinohradští o dva góly, přesto nakonec z východu Čech odjíždějí pouze s jedním bodem. Domácí Pardubice totiž v rámci školního utkání ztrátu dohnali, v samostatných nájezdech byli úspěšnější a v dohrávce 20. kola Livesport Superligy zvítězili 7:6. Už v sobotu hráče SKV čeká další venkovní utkání, tentokrát na půdě Bohemians.

2473_Plihic_SKV_Pardubice.JPG

Ve čtvrtek school match v Pardubicích, v sobotu duel na půdě Bohemky

Základní část Livesport Superligy finišuje a sokolové se během tří dnů dvakrát představí na hřištích soupeřů. Nejprve ve čtvrtek dopoledne změří na východě Čech síly s Pardubicemi v rámci tzv. „school matche“ před zraky školáků. V sobotu pak zamíří na Jižní Město, kde se střetnou s Bohemians. Nadcházející zápasy mohou přiblížit SKV směrem k jistotě účasti v play off.

2472_ondrej_puzman_skv_vitkovice.jpg

Ondřej Pužman: Snažím se dělat vše pro to, abych splatil důvěru

V průběhu sezony začal nastupovat na centru prvního útoku a po svém boku má hbitá křídla Ivana Pergler a Ondřeje Plíhala. Ondřej Pužman přišel v létě 2023 na hostování z Mladé Boleslavi, ale rychle se zapracoval a teď dostal od trenérů jednu z důležitých rolí v mužstvu. Po čtyřech porážkách se on a jeho spoluhráči připravují na důležitý duel s Pardubicemi.

2469_zbynek_stuchlik_fbc_skv.jpg

Zápas chudý na góly rozhodla Ostrava ve třetí části

Sokolové se zatím jistotě účasti ve vyřazovací části nepřiblížili. Ve vyrovnaném utkání 22. kola Livesport Superligy na půdě Ostravy inkasovali rozhodující trefu čtyři a půl minuty před koncem a prohráli 1:2. Další pokus zajistit si místenku v play off budou mít 8. února, kdy se v rámci dopoledního „school matche“ představí na půdě Pardubic.

2467_Daniel_Keller1_SKV_Vitkovice.JPG

Můj třetí gól? To se asi povede jednou za život

SKV se dlouho proti Vítkovicím drželo. Vinohradští vedli nad velkým favoritem v průběhu zápasu 3:0, 4:3 a 6:5. Závěrečná desetiminutovka jim ale nevyšla, a tak odešli ze souboje se sedminásobným mistrem bez bodu. A to navzdory hattricku švýcarského útočníka Daniela Kellera, který se blýskl famózní trefou. Nejproduktivnější hráč a zároveň nejlepší střelec SKV se po zápase podělil o své dojmy.

2462_kapucian_puzman_skv_chodov.jpg

Kouč Kapucián: Ještě nás čeká spousta práce

Před Vánocemi vybojovali svěřenci trenérů Jana Kapuciána a Miroslava Purkrábka cenných šest bodů a upevnili si svou pozici v elitní desítce. Vyhráno ale ohledně postupu do play off ještě není, což si právě oba koučové dobře uvědomují. Po porážkách od Sparty a Chodova bude muset tým zabrat, což Kapucián přiznává ve svém ohlédnutí za startem nového roku.

2461_prochy_bombi_hajek_skv_chodov.jpg

Sokolové přivítají v Rieger aréně sedminásobného mistra

Po dvoutýdenní pauze se SKV vrátí do Livesport Superligy domácím střetnutím s Vítkovicemi. Sedminásobný mistr České republiky a aktuálně tým usilující o čelo tabulky dorazí do Rieger arény v neděli večer. Úvodní buly je naplánováno na 18 hodin.

2459_mladsi_zaci_prvni_turnaj_2024.jpg

Shrnutí víkendu: Mladší žáci vybojovali dvě výhry

Mladší žáci prokázali zlepšení a ze tří zápasů dvakrát odešli jako vítězové. Solidně si vedly také dorostenky. Ty nejprve prohrály s Bohemkou B 2:3 po nájezdech a následně deklasovaly Kralupy vysoko 8:1. Tři body si z víkendu odnáší Ladies.

2458_Zbynek_Stuchlik_SKV_Chodov_vyjezdak.JPG

S pražskými soupeři dvě porážky

Sokolům nevyšly oba víkendové zápasy proti pražským rivalům. Vinohradští nedokázali čelit rozjeté Spartě, zejména matadorovi Jiřímu Curneymu, a padli vysoko 3:13. V neděli pak SKV vyvezlo Livesport Superligu do Milevska, ale po nadějném úvodu prohrálo 3:9. Další zápas sokolové sehrají až za 14 dní doma s Vítkovicemi.