Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 121 až 130 z celkem 970 článků.
2281_ladies_ceska_lipa_1.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies nezaváhaly, Benfika porazila vedoucí Kobylisy!

SKV má za sebou velmi úspěšný týden. Mužská Benfika na hřišti vedoucích Kobylis předvedla skvělý výkon a vyhrála 7:1. Snížila tak ztrátu na lídra divize A na pouhý bod. Dvě výhry zapsaly v 1. lize Ladies. Vinohradské florbalistky nejprve o víkendu zvítězily v České Lípě a v úterý zvládly i dohrávku na půdě Ústí. Postup do 3. koše vybojovali statečně bojující starší žáci. A tři výhry a postup výš mají také mladší žákyně! Bravo!

2277_Benfika_Sach_Spacek_Saroch.JPG

Shrnutí víkendu: Benfika udolala Kralupy a je druhá!

Zápas s kvalitním soupeřem měla o víkendu na programu Benfika. Svěřenci kouče Vondry nakonec udolali Kralupy nad Vltavou 7:6 v prodloužení a osamostatnili se na druhé příčce divize A. Na vedoucí Kobylisy, které vyzvou v následujícím kole, ztrácí čtyři body. Jednu výhru ze dvou zápasů zaznamenali dorostenci. Solidně si vedly jeden tým mladších žáků a přípravka.

2274_Tom_Hajek_Wong_Benfika.JPG

Víkendové menu: Benfika ve šlágru divize vyzve Kralupy

Benfiku čeká atraktivní souboj v rámci divize A. Svěřenci kouče Viktora Vondry se totiž v sobotu večer střetnou v Rieger aréně s Kralupy nad Vltavou. První vzájemné utkání ovládli Středočeši, a tak jim mají kluci z Benfiky co vracet. Z pohledu tabulky se utká druhý tým se třetím. Před zápasem béčka se představí junioři proti Wizards. Ve hře budou o víkendu také oba týmy dorostenců, mladších žáků a přípravka.

2271_cecko_unihoc_arena.jpg

Shrnutí víkendu: Dva triumfy Ladies, kanonáda Benfiky a suverénní céčko!

Vinohrady za sebou mají výsledkově úspěšný víkend! Ženský A tým přivezl z jihu Čech dvě vysoké výhry a v tabulce se drží na čtvrté příčce 1. ligy. Dařilo se také mužské Benfice. Ta deklasovala rezervu Chomutova na jejím hřišti 14:1. A na výbornou se vedlo i céčku. Po slabším začátku sezony se Celtics zvedají, o víkendu porazili oba dva své soupeře a v tabulce regionální ligy se vyšvihli na čtvrtou pozici.

2268_strzi_radlice.jpg

Víkendové menu: Ladies míří na jih Čech. Strži v Rieger aréně

Na domácím hřišti se o víkendu kromě mužského áčka představí už jen starší žáci, a to konkrétně v neděli. Návštěvníci turnaje budou moci opět využít občerstvení v bufetu! Naopak mimo Prahu zamíří v rámci 1. ligy Ladies, které v sobotu budou hrát v Týně nad Vltavou a o den později v Soběslavi. Na opačnou stranu vycestuje Benfika, která se v Chomutově utká s místním béčkem. Víkend zakončí junioři v hale VŠE duelem s Wizards.

2264_Ladies_Eliska_Hladikova.JPG

Víkendové menu: Juniorky doma se Světlou nad Sázavou a s Olomoucí

Hned dvakrát se o víkendu představí na domácí půdě Juniorky. V sobotu vyzvou od 18:30 tým ze Světlé nad Sázvou, v neděli od 14 hodin pak FBS Olomouc. Benfika se tentokrát vydá do České Lípy, kde se střetne s místní rezervou. Junioři v sobotu vycestují do Náchoda.

2259_Ladies_Black_Angels_Trnkova_Bliznakova.JPG

Shrnutí víkendu: Ženy na prohru s Black Angels zareagovaly výhrou!

Přes 130 diváků, množství gólů a drama až do konce. Bohužel se špatným koncem pro SKV. Takový byl atraktivní zápas 1. ligy žen mezi SKV a Black Angels, které nakonec vyhrály hostující florbalistky 7:6. O den později Ladies na prohru zareagovaly nejlépe, jak mohly. Nové Strašecí porazily 7:4 a zůstaly ve hře o čelo tabulky. Vyhrála také Benfika, která se tak posunula na druhou příčku divize.

2258_Benfika_Liba_Nigrin.JPG

Víkendové menu: Benfika se může dotáhnout na čelo

Mužské béčko, které se v tabulce divize A nachází na třetí příčce, o víkendu vyzve druhou Kadaň. Utkání je na programu v sobotu od 20:30. Zápasu Benfiky budou předcházet domácí duely juniorů a ženského áčka. V neděli se v Rieger aréně kromě juniorů představí také mladší žáci. V průběhu celého turnaje mlžů bude v permanenci SKV bufet!

2256_strzi_radost.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika nasázela 18 gólů, strži vybojovali dvě výhry

Mužskému béčku se opět zadařilo! Svěřenci hrajícího kouče Viktora Vondry nasázeli Roudnici nad Labem v Krupce 18 branek a odvezli si ze severu Čech tři body. Právě hrající trenér Viki Vondra zapsal v utkání šest gólů a dvě asistence. Dvě vítězství ze tří zápasů vybojovali ve čtvrtém koši starší žáci. A cennou výhru ze hřiště brněnského Hattricku přivezli junioři!

2254_Marek_Sach_Benfika.JPG

Víkendové menu: Junioři zavítají do Brna, Benfika na sever

Junioři se v dalším utkání 1. ligy střetnou v neděli s Hattrickem Brno na jeho půdě. Na opačný směr republiky, konkrétně na sever, zamíří muži B. Ti se ve sportovní hale v Krupce utkají s Roudnicí nad Labem a budou usilovat o sedmou výhru v sezoně. Ve víkendových duelech se představí také oba týmy starší žáků, starší žákyně, elévové a elévky!