Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 151 až 160 z celkem 970 článků.
2202_skv_kemp_ilustracni.jpg

Stále ještě volná místa na letní SKV kemp!

Na začátku července se uskuteční už šestý ročník populární prázdninové akce Sportovní Kemp Vinohradský. Program je i letos pestrý. Kromě florbalových tréninků budou součástí také dovednostní hry, jiné sporty, týmové soutěže a chybět nebude oblíbená regenerace v bazénu. Hlásíme stále ještě volná místa, zájemci se mohou přihlašovat přes členskou sekci!

2198_mlzi_unihoc_arena_ilustracni1.jpg

Vinohrady vstoupí do sezony s rekordním počtem družstev!

S rekordním počtem dvaceti družstev vstoupí vinohradský florbalový klub do nového ročníku 2022/2023. Mužský A tým, junioři, dorostenci a juniorky přitom budou působit v nejvyšších soutěžích. U dorostenců a juniorek jde vzhledem k předchozí sezoně o novinku. SKV bude mít zastoupení také v obou pohárových soutěžích.

2195_strzi_ilustracni_unihoc_arena.jpg

SKV reprezentovaly na Prague Floorball Cupu čtyři týmy

Hned čtyři vinohradské celky se o uplynulém víkendu zúčastnily Prague Floorball Cupu. Barvy SKV hájily dorostenci, starší žáci A, starší žáci B a juniorky. A právě ty si vedly nejlépe, když ve čtvrtfinále porazily soupeře z Polska a postoupily mezi nejlepší čtyři výběry turnaje. Ostatním týmům se vstup do play off nevydařil. Nejvíce to mrzelo starší žáky, kteří ve skupině zapsali dvě výhry a jednu remízu.

2187_celtics_posledni_turnaj_21_22.jpg

Shrnutí víkendů: Celtics končí třetí! O stejnou příčku usilují i ženy B

Nedostatek hráčů a špatné výsledky. Muži C se v průběhu ročníku vypořádali s nepříjemnými okolnostmi a nakonec zakončili sezonu na krásné třetí příčce regionální ligy. O stejnou pozici usiluje ve 2. lize ženský B tým. Do konce soutěže zbývá ještě jeden turnaj. Výborně si v posledních duelech vedli dorostenci a juniorky.

2178_kruberova_ladies_usti.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies srovnaly se Spartou na 1:1, junioři končí

Byly krok od propasti, druhé utkání ale Ladies zvládly na výbornou a srovnaly stav osmifinálové série 1. ligy žen se Spartou na 1:1. Rozhodující třetí utkání se uskuteční ve středu od 20 hodin. Pouť letošní sezonou naopak končí pro juniory. Mladí sokolové ani jednou nestačili na kvalitní Liberec a se sezonou se loučí.

2174_Play_down_Pardubice_Jezek.JPG

I po druhém víkendu je stav série s Pardubicemi vyrovnaný

Sokolové nedokázali navázat na sobotní triumf 5:4 a ve čtvrtém utkání série 1. kola play down Livesport Superligy s Pardubicemi padli 5:10. To znamená, že i po druhém víkendu je na zápasy srovnáno, tentokrát 2:2. Další utkání je na programu v úterý od 19 hodin na hřišti Východočechů.

2173_hruskova_skalicka_ladies_usti.jpg

Víkendové menu: Ladies i junioři v play off!

Kromě mužského A týmu vyhlížejí důležité zápasy také ženy a junioři. Ladies se v osmifinále 1. ligy utkají se Spartou, domácí duel se uskuteční už v pátek večer! V sobotu se v Liberci představí v rámci předkola play off junioři, o den později mladí sokolové přivítají severočeského soka na domácí půdě. V Rieger aréně budou v sobotu hrát také muži C.

2172_juniori_ce_liga_stiri.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři vybojovali play off! Benfika končí bronzová

Junioři SKV splnili svou misi v 1. lize. Ve skupině A nakonec obsadili konečnou pátou příčku a proklouzli do vyřazovací fáze. V ní už o víkendu vyzvou Liberec. Sezonu zakončilo mužské béčko. Dobře rozehraný zápas v Kutné Hoře nedovedlo do vítězného konce a nakonec po 12 sériích nájezdů padlo 4:5. Třetí příčku už to ale svěřencům kouče Vondry nevezme. Další dvě výhry zapsaly juniorky!