Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 311 až 320 z celkem 972 článků.
1707_hajek-buly-langnau.jpg

Czech Open 2019: Výsledky týmů SKV

Tři vinohradské týmy a spřátelený klub Torza Sorry vyrážejí dnes do boje na 28. ročníku Czech Open. Sledujte aktuální výsledky z turnaje zde na webu nebo na sociálních sítích.

1709_Vejvodova_Truneckova_ladies.jpg

Czech Open - den druhý: Boys ztratili nadějné vedení, Ladies jsou v osmifinále

Minutu a půl před koncem inkasovali sokolové klíčový gól od Klotenu. K postupu museli švýcarského soupeře porazit, ale za stavu 2:1 chybovali v přesilovce a soupeř zaváhání využil. Boys nakonec prohráli 2:3 a obsadili čtvrté nepostupové místo v osmifinálové skupině kategorie Pro. Dál jdou naopak Ladies, které postoupily mezi 16 nejlepších celků turnaje. Ve hře jsou ještě také junioři.

1708_czech_open_skv_singapur.jpg

Czech Open - den první: Sokolové porazili reprezentaci Singapuru

Mužské áčko zakončilo úvodní den tradičního turnaje Czech Open s bilancí jedna výhra a jedna porážka. Svěřenci koučů Kotlase a Bouši nejprve vyhráli nad Singapurem 3:2 a následně padli s Bulldogs Brno 0:2. Na první výhru čekají Ladies, které remizovaly s nizozemským týmem SIACT 1:1 a ve druhém čtvrtečním střetnutí těsně nestačily na Turnov.

1702_petr_hartman_znojmo.jpg

Na Czech Open budou v akci oba A týmy i junioři!

Czech Open se rychle blíží, a proto je na čase si představit týmy, které budou na tradičním srpnovém turnaji hájit vinohradské barvy. V kategorii Pro se po loňské odmlce opět představí mužské áčko vedené novými trenéry Michalem Kotlasem a Davidem Boušou. V kategorii Open budou o co nejlepší výsledek bojovat Ladies. A pod hlavičkou spřáteleného týmu Torza Sorry je přihlášen také tým juniorů.

1700_vysledkyPG.jpg

Floorball Prague Games: Výsledky týmů SKV

V průběžně aktualizovaném článku můžete sledovat výsledky obou týmů SKV, které se účastní letošního ročníku Floorball Prague Games. V turnaji náš klub reprezentují týmy chlapců B15 a B17.

1699_skv_kemp_2018_titulka2.jpg

Startuje 3. ročník prázdninového SKV kempu!

Od čtvrtka 4. července se bude konat už třetí ročník prázdninové akce Sportovní Kemp Vinohradský. Akce pro členy vinohradské mládeže se znovu odehraje v domácím prostředí Sokola a v jeho nejbližším okolí, to vše pod dohledem trenérů SKV.

1698_hummel_open_game_2018.png

Hummel Open Game: Jízda dorostenců se zastavila v osmifinále

Rekordních pět týmů vyslalo SKV do Brna na tradiční Hummel Open Game. Nejúspěšnějším vinohradským celkem se stali dorostenci, kteří dokázali projít mezi 16 nejlepších a na turnaji ze sedmi zápasů zaznamenali čtyři výhry a jednu remízu. Jednu výhru ve vyřazovací části vybojovali také starší žáci. Cesty těchto dvou týmů včetně celkového hodnocení poskytl kouč Vilas Svoboda.

1696_dorostenky_juniorky_2018.jpg

Hummel Open Game: Výsledky týmů SKV

Rekordních pět kategorií vyrazilo do Brna hájit barvy SKV. Ve hře budou dorostenci, dorostenky, starší žáci, starší žákyně a elévové. Sledujte aktuální výsledky všech vinohradských týmů zde na webu.