Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 341 až 350 z celkem 972 článků.
1637_Juniori_SKV_2018.JPG

Shrnutí víkendu: Junioři šesti body stvrdili postup do play off!

Juniorský tým si odvezl z Kralup nad Vltavou plný počet šesti bodů poté, co porazil domácí celek vysoko 13:0 a triumfoval i ve druhém utkání proti Startu98 5:3. Otta a spol. se tak stali jistými účastníky play off 2. ligy juniorů. Navíc se notně přiblížili k tomu, aby po základní části udrželi druhou příčku v tabulce.

1629_juniori_pavel_hajek.jpg

Víkendové menu: Junioři se představí v Kralupech nad Vltavou

Předposlední turnaj základní části vyhlížejí junioři, kteří si v Kralupech nad Vltavou mohou pojistit účast v play off. Jan Otta a spol. jsou na druhé příčce 2. ligy a v neděli se utkají s pátým Startem98 a s posledními Kralupy. Na domácí půdě se o víkendu kromě obou A týmů představí také ženské béčko, a sice v neděli dopoledne a podvečer.

1627_cecko_eagles_2019.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko porazilo Future a v čele regionální ligy má velký náskok!

Celtics letos válí! Zatímco loni hráli o záchranu do posledního kola, letos se jim v regionální lize daří. O víkendu zažili šestý šestibodový turnaj v řadě a připsali si 15. vítězství za sebou. Triumf navíc oslavili proti druhým Future, se kterými svádí boj o čelo tabulky. Aktuálně má céčko na SSK 11bodový náskok, přičemž Future mají dva zápasy k dobru.

1624_Vejvodova_Truneckova_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies uzavřou základní část, céčko bude hájit 1. místo

Ženské áčko v sobotu odehraje poslední zápas v základní části 1. ligy. Ladies už mají jisté prvenství a do play off tak půjdou z nejvýhodnější pozice. Sezonu definitivně uzavře Benfika, kterou čekají dva zápasy na cizích hřištích. Céčko má těžký los a v sobotu bude hájit první příčku tabulky, jelikož se utká s druhými Future.

1623_Juniori_radost_Hajek.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři za šest bodů!

Junioři vydřeli na desátém turnaji sezony plný počet bodů, což je posunulo na druhou pozici 2. ligy. Jednoduchou práci však Otta a spol. neměli, zápas se Spartou museli otáčet a proti Falconu se jim zase nedařilo střelecky. Povedený turnaj zažili také starší žáci, kteří vybojovali postup do finále, ovšem v něm jen těsně nestačili na Falcon.

1622_martin_skrivanek_bohemians.jpg

Martin Skřivánek: Neměl by být problém se na play down pořádně připravit

Vinohradtší si přáli v neděli večer ukončit letošní sezonu. Vítězství nad Bohemians by znamenalo zisk desáté příčky, a tudíž i udržení v nejvyšší soutěži pro nadcházející ročník. Jenže sokolové, ač dvakrát stáhli tříbrankový náskok, nakonec padli v dramatické bitvě těsně 7:8. K triumfu sokolům nepomohly ani čtyři body (1+3) útočníka Martina Skřivánka.

1620_Martin_Entlicher_juniori.jpg

Víkendové menu: Junioři zabojují o druhou příčku tabulky

Desátý turnaj v sezoně čeká juniory. Ti se v neděli v Kunraticích střetnou s béčkem Sparty a s Falconem. Zisk bodů a zaváhání rezervy Chodova by mohlo znamenat posun na druhou příčku v tabulce 2. ligy. Ve hře budou o víkendu také juniorky, které se v neděli představí v Týně nad Vltavou. Starší žáci odehrají svůj turnaj doma na Vinohradech, stejně jako mladší žákyně.

1618_Cecko_1.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika už je 3.! Céčko prodloužilo vítěznou sérii na 13 duelů

SKV má za sebou vydařený víkend. Kromě důležitých triumfů mužského a ženského áčka se dařilo i ostatním týmům. Benfika nasbírala ve dvou zápasech čtyři body a posunula se na bronzovou příčku divize. Céčko nadále válí. Proti Kubánskému Klanu a C týmu Bohemians zapsalo 12. a 13. výhru v řadě a vévodí regionální lize.