Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 411 až 420 z celkem 973 článků.
1433_logo_skv.jpg

Dva týmy reprezentují SKV v České Lípě!

Starší žáci a výběr dívek reprezentují Sokol na právě probíhajících Florbalových válkách v České Lípě. Po úvodním dni je zápasové bilance obou celků vyrovnaná 2:2.

1421_logo_skv.jpg

Boys mečbol nevyužili, finále 1. ligy rozhodne pátý zápas

Sokolové si v sobotu vybojovali ve finálové sérii 1. ligy mečbol. Čtyřmi góly se o něj zasloužil Jan Linhart. Jenže Vinohradští ho v neděli neproměnili. Havířov po výhře 10:7 srovnal stav série na 2:2 a o postupujícím do superligy tak rozhodne pátý zápas na půdě soupeře.

1422_zajezdHavirov.jpg

Společně do Havířova!

SKV bojuje o Superligu po 5 letech. Pro všechny příznivce klub organizuje autobusový zájezd na 5. utkání finále 1. ligy mužů na půdě Havířova.

1410_Pripravka.jpg

Víkendové menu: Hrát budou nejmladší kategorie

Do boje se o víkendu pustí naši nejmenší. Přípravka i mladší žákyně se představí shodně v neděli, holky budou hrát v Kunraticích, kluci v Rudné. O další body budou o víkendu hrát také ženy B, které vedou 2. ligu.

1395_Dorostenci_1.jpg

Víkendové menu: Juniory čekají dvě pražská derby

S Panthers a s Bučis se v sobotu střetnou vinohradští junioři. Své zápasy v rámci 2. ligy odehrají v Kobylisích. Na utkání se mohou těšit také ženské rezervní týmy. Céčko nejprve v sobotu bude k vidění na Zličíně, béčko o den později v Berouně.