Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 431 až 440 z celkem 973 článků.
1362_logo_skv.jpg

Víkendové menu: Ladies budou bojovat o body v Jičíně

V předposledním kole základní části ženské extraligy se Ladies představí na hřišti Jičínu. Utkání je na programu od 20:30. V sobotu i v neděli se na domácí půdě představí oba týmy starších žáků. O důležité záchranářské body budou bojovat muži C.

1361_logo_skv.jpg

Vydařené klubové oslavy! SKV vstoupilo do třetího desetiletí

Derby se Startem doprovodily oslavy 20. narozenin našeho florbalového klubu. Utkání navštívilo 315 diváků, kteří se mohli bavit nejen florbalem, ale také připravenou výstavou shrnující naší historii. Pojďme se za vydařenými oslavami ještě jednou ohlédnout.

1355_Hartman_Boys.jpg

Víkendové menu: Boys jedou do Pelhřimova, Ladies do Ostravy

Oba dva naše elitní týmy se o víkendu představí na hřištích soupeřů. Boys čeká v sobotu od 19 hodin duel na půdě pelhřimovského Spartaku, Ladies se od osmi hodin večer střetnou s ostravským FBC v jeho ČPP aréně. Ve hře budou po dlouhé době o víkendu také dorostenci!

1347_Cecko_Risa_Misa.jpg

Víkendové menu: Céčko o důležité body v Rieger aréně!

Mužský C tým bude zítra od 10:30 a 14:30 svádět boj o další body v rámci regionální ligy. Céčko se představí na domácí půdě v Rieger aréně. O víkendu se představí také obě družstva starších žáků a v neděli se po delší době zapojí do hry také junioři!