Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 451 až 460 z celkem 973 článků.
1320_Benfika_radost_Fila_Rerna_Cmelak_Vlcak.jpg

Víkendové menu: Do hry se zapojí oba B týmy

První hrací víkend v novém roce 2018 se do bojů o další ligové body pustí obě béčka. Muži v sobotu vyzvou na domácí půdě Benešov a v neděli se střetnou s Texasem. Ženskou Benfiku čeká v sobotu cesta na Kladno.

1313_logo_skv.jpg

Šťastné a veselé Vánoce 2017!

Přejeme všem fanouškům, členům, partnerům, podporovatelům a kamarádům SKV krásné prožití vánočních svátků. Rádi bychom vám popřáli hodně pohody, štěstí, úspěchů a lásky do nového roku 2018. A jak říká s oblibou útočník našeho mužského A týmu Jan Kapucián - „Hlavně dobrou náladu!“

1312_logo_skv.jpg

Dobře započatá tradice! Druhý Vánočník navštívilo skoro sto SKV nadějí

I 2. ročník Vánočníku se vydařil. Stejně jako při loňské premiéře byla v akci téměř stovka mladých nadějí SKV, které opět vytvořily 5 týmů a na 2 hřištích si více než 2 hodiny užívaly florbalu a zábavy a mimo něj spoustu vánočních dobrot, jež na podporu věnovali rodiče, za což jim děkujeme.      

1311_Dorostenky_juniorky.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky uzavřely rok výhrou!

Vítězství na závěr roku 2017 si užily dorostenky. Kolín porazily 4:1 a v tabulce se tak posunuly na skvělé druhé místo za první Tigers. Jednou výhrou a jednou porážkou zakončili letošní kalendářní rok kluci z Benfiky.

1306_Juniori_radost.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři na domácí půdě udrželi neporazitelnost

Junioři se o víkendu představili v dobře známém prostředí domácí haly. A ostatním soupeřům nazančili, že odtud se body ve velkém nevozí. Svěřenci Jana Hanáka porazili béčko Tatranu 10:7 a remizovali s Bučis 4:4, čímž se opět vrátili do boje o nejvyšší příčky.

1302_Boys_Kapi_vyhra.jpg

ANKETA: Koho považují naši hráči za své vzory?

Tentokráte jsme vám v tištěném bulletinu na zápas s Black Angels nepřinesli klasický rozhovor s některým z hráčů, nýbrž jsme se rozhodli zeptat se na něco jiného: Ke komu kluci ve sportu vzhlížejí? Kdo je jejich vzorem a proč? Anketu publikujeme i zde na webu.