Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 471 až 480 z celkem 973 článků.
1276_partnerBenea.jpg

SKV prodlužuje spolupráci s pekárnou Benea

Florbalový oddíl TJ Sokol Královské Vinohrady se dohodl na prodloužení spolupráce s jedním z hlavních partnerů, kterým je pekárna a cukrárna Benea. Spolupráce byla stvrzena smlouvou do června 2018.

1269_benfika_kunratice.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika deklasovala Bohemku!

Mužská Benfika pokračuje v krasojízdě a připsala už čtvrtou výhru v řadě. V tabulce divize tak zůstává na druhé příčce tři body za prvním Kolínem. Solidně si vedly také ženské béčko a céčko.

1264_Brankarsky_trenink_Dejmic.jpg

Ohlasy po brankářském tréninku: Takové akce mají smysl!

Pondělní odpoledne mělo pro všechny bránkáře v SKV jiný nádech. Napřed se sešly mladší ročníky, které pod dohledem Kuby Záhory pilovaly golmanské dovednosti. Poté následovala skupina starších, u které byli brankář A týmu Martin Dejmal s Aničkou Kutnarovou a šéftrenérem Martinem Hovořákem.

1263_Martin_Hovorak_Brankari.jpg

Šéftrenér Martin Hovořák: Pondělní trénink brankářů hodnotím pozitivně

Stál u zrodu myšlenky uspořádat speciální brankářský trénink pro mládež. A v rozhovoru uvedl, že další podobné akce budou následovat. Mládežnický šéftrenér Martin Hovořák se rozhovořil o smyslu pondělního tréninku pro gólmany, zhodnotil ho a na závěr nastínil, co dalšího může hráče SKV čekat.

1261_Benfika_slavi.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika si připsala další výhru

Už v pátek načala víkendové boje Benfika, která porazila na domácí půdě béčko Black Angels 8:5 a zůstává i nadále na druhé příčce divize. Tento víkend se bohužel endařilo juniorům, kteří zaznamenali dvě porážky. Naopak juniorky si připsaly alespoň jednu výhru.

1256_Ondra_Stuchlik_kapitan_1.jpg

Víkendové menu: Boys čeká výjezd do Chomutova

Vinohrady se v 9. kole 1. ligy mužů představí na hřišti Chomutova. Zápas se uskuteční v sobotu od 17 hodin. O víkendu můžete přijít do domácí haly kromě ženského áčka podpořit také starší žáky!