Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 511 až 520 z celkem 973 článků.
1187_hanak-czech-open.jpg

Czech Open už ve čtvrtek! Jako první do něj vstoupí oba A týmy

Symbolicky oba naše elitní týmy vstoupí do tradičního letního turnaje jako první ze všech vinohradských celků. Mužské áčko pod vedením Karla Mrkose vyzve na VŠE krátce po osmé hodině švédský Thorengruppen, ženy se ve Štěrboholech utkají s Pískem.

1186_juniori-radost.jpg

Na Czech Open se nakonec představí i junioři!

Samostatná juniorská kategorie letos na Czech Open chybí. Sportovní vedení klubu se přesto rozhodlo juniory přihlásit do Open kategorie mezi muže. Ačkoliv byli hoši na seznamu týmů pouze jako náhradníci, na prestižním turnaji nakonec budou startovat.

1184_Juniori_Prague_Games.jpg

Shrnutí Prague Games: Junioři vybojovali zlato!

Skvělého úspěchu dosáhli na uplynulých Prague Games kluci v kategorii B17. Z hlavního pavouka sice vypadli v 1. kole play off, v opravách však došli až do finále, ve kterém zdolali 4:2. Litvínov!

1182_logo_skv.jpg

Dovolená sekretariátu

Dovolujeme si vás informovat o čerpání dovolené sekretářky SKV, které proběhne od pondělí 10. do neděle 23. 7. 2017.

1181_Dorostenky_Vinohrady.jpg

Prague Games startují už v úterý!

Už za necelý týden se rozběhnou boje na tradičním letním mládežnickém turnaji Prague Games. Vinohrady vyšlou do boje celkem pět týmů - tři klučičí a dva dívčí. Turnaj odstartuje v úterý 11. července, finálové boje jsou na programu v pátek 14. Tady je rozpis zápasů v základních skupinách.

1180_Dorostenci_1.jpg

Přátelská utkání před Prague Games

Kategorie B15 a B17, tedy dorostenci a junioři, těsně před vypuknutím tradičního letního turnaje Prague Games změří v pondělí 10. července síly se švýcarským celkem Unihockey basel Regio.

1179_Starsi_zaci_Vinohrady.jpg

Letní SKV kemp se blíží!

1. července všem dětem odstartují prázdniny. Na Vinohradech tou dobou však začne také letní kemp mládeže, kterého se mohou zúčastnit mladí florbalisté a florbalistky z našeho klubu.

1170_SKVelyDen.jpg

SKVělý den 2017

Rádi bychom všechny naše hráče, jejich rodinné příslušníky i ostatní příznivce vinohradského florbalu pozvali na 8. ročník SKVělého dne.