Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 571 až 580 z celkem 973 článků.
1077_logo_skv.jpg

Objednávejte trika SKV:Nike!

Nyní máte možnost objednávat si oblíbená trika SKV:Nike. Tričko s potiskem "Train:Hard. Play: Fair. Floorball." je ve třech variantách: černá-žlutá/bílá-červená/černá-mint. Cena jednoho trička je 250,- Kč.

1065_logo_skv.jpg

Shrnutí víkendu: Supervíkend je úspěšně za námi

O víkendu, který následoval po listopadovém státním svátku, se to po Praze a nejbližším okolí vinohradskými barvami jen hemžilo. A velice často úspěšně. Ženy B se opět přibližují čelu tabulky, ženy C té dále neochvějně vládnou.

1061_Buly.jpg

Florbalová supersobota na Vinohradech!

V sobotu si užijete florbalu na Vinohradech do sytosti! Od 16 hodin vyzvou Ladies v důležitém utkání 11. kola extraligy žen Jičín, o tři hodiny později se pak Boys střetnou s Rožnovem. Přijďte oba naše elitní týmy do ochozů vinohradské sokolovny podpořit!

1062_Strzky2.jpg

Víkendové menu: Ve hře bude rekordních devět týmů!

Tento víkend bude na zápasy obzvlášť bohatý. Zápasy odehraje kromě A týmů dalších 10 kategorií. Většina týmů odehraje svá utkání v hlavním městě, v domácí Rieger aréně bude v neděli k vidění turnaj dorostenek a mladších žákyň.

1058_Hartman_Vnuk_Lisa.jpg

Boys jedou do Ústí, Ladies se představí na Děkance

V den státního svátku 17. listopadu nastoupí k utkání oba naše A týmy. Muži se od 20 hodin večer představí na půdě Ústí nad Labem. To ženy neopustí hranice města. Na pražské Děkance od 15 hodin vyzvou domácí Bohemians.