Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 51 až 60 z celkem 968 článků.
2445_Radostova_Novotna_SKV_Slavia_Plzen.JPG

Víkendové menu: Ladies na Jižním Městě odehrají derby se Startem

Ladies mají před sebou další zápas 1. ligy žen. V sobotu se na Jižním Městě utkají s Tigers Startem98. Svěřenkyně koučů Kovače a Skály se budou snažit natáhnout jedenáctizápasovou vítěznou šňůru. Ve hře budou i další vinohradské celky včetně Benfiky. Mužské béčko se v neděli doma utká s týmem z Jindřichova Hradce. Divizní duel bude předcházet večerní Livesport Superlize.

2441_Benfika_Jindrichac_Ondrejcik_Svejda.jpg

Víkendové menu: Benfika znovu zamíří na jih, po pauze hrají i junioři

Podruhé v letošním ročníku divize zamíří mužské béčko do Českých Budějovic. Tentokrát se utká s rezervou Štírů. Po měsíční pauze se v neděli představí junioři. Ti se v Kobylisích utkají s Traverzou a Butchis. Na domácí půdě se v sobotu představí elévové B a elévky a v neděli muži D.

2440_Ladies_SKV_Slavia_Plzen.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies pokračují na vítězné vlně, Benfika nadělovala!

Ženské áčko jede! Po úvodních dvou porážkách nasbíralo 11 výher v řadě a aktuálně se vyšvihlo na první příčku západní skupiny 1. ligy žen. Naposledy Ladies přetlačily Panthers 10:8 a ve druhém víkendovém duelu porazily Slavii Plzeň 7:2. Dařilo se i Benfice, tak 13 góly zasypala Kaplici. A krásné výsledky vybojovala přípravka.

2437_angie_agnes_skv_ladies.jpg

Víkendové menu: Ladies doma proti Panthers a Slavii Plzeň, Benfika proti Kaplici

Dva vinohradské týmy se o víkendu představí na domácí půdě. Ladies hned dvakrát, v sobotu totiž vyzvou Panthers Praha a v neděli se utkají se Slavií Plzeň. Na sobotní duel bude navazovat zápas divize mezi mužským béčkem a Spartakem Kaplice, v neděli se po 1. lize žen uskuteční superligové střetnutí mezi SKV a Mladou Boleslaví. Neděli navíc doprovodí celoklubové focení.

2436_elevove_trebesin_listopad.jpg

Shrnutí víkendu: Skvělí elévové! Zabrali i dorostenci a Benfika

Čtyři zápasy, čtyři výhry. Elévové B si na posledním turnaji vedli fantasticky, ve čtyřech zápasech nasázeli soupeřům úctyhodných 35 gólů, obdrželi jen šest a vysloužili si postup do pátého koše. Jejich kolegové z áčka zaznamenali jednu výhru, dvě remízy a jednu porážku a zůstávají v 1. koši! Úspěšný víkend prožili i dorostenci a mužské béčko.

2432_vitek_engel_strzi_vinohrady.jpg

Víkendové menu: Dorostenci narazí na soupeře z východních Čech

Dorostenci v rámci svých zápasů 1. ligy narazí v sobotu na Hradec Králové a Pardubice. Obě utkání se uskuteční v Exe Sport Areně v Braníku. V akci budou v sobotu také oba týmy elévů a starší žákyně. Už v pátek odehrají předehrávku na hřišti Bohemians juniorky. Víkendový program zakončí v neděli večer Benfika. Mužské béčko se v Rudné utká s Panthers B.

2428_Adela_Skalicka_Black_Angels_ilustracni.JPG

Víkendové menu: Tři týmy na domácí půdě, Ladies venku

Hned tři vinohradské týmy se o nadcházejícím víkendu představí v domácí aréně. V sobotu budou v Riegerových sadech hrát o body muži C, v neděli pak dorostenci B. K dorostencům se navíc ve vedlejším sále přidají v tentýž den také mladší žákyně. To Ladies se chystají na venkovní zápasy, v sobotu vyrazí do Chonutova a v neděli na Kladno, kde je čeká Nové Strašecí. Výjezd do jižních Čech vyhlížejí muži B.

2427_elevove_b_davle_listopad.jpg

Shrnutí víkendu: Elévové a elévky zazářili

Oba týmy elévů si o víkendu otevřely střelnici a triumfovali ve všech osmi zápasech. Podobně si vedly také elévky, které byly rovněž stoprocentní. Další domácí vítězství přidala Benfika. Ta musela zápas s Kutnou Horou otáčet.

2425_benfika_jindrichac_nigrin_krusek.jpg

Víkendové menu: Benfika vyzve doma Kutnou Horu, v Rieger aréně hrají i juniorky

Mužské béčko se v neděli na domácí půdě střetne s Kutnou Horou. Utkání se bude hrát před duelem A týmu s Ostravou. Benfika narazí na souseda z tabulky. Nigrin a spol. jsou aktuálně na šesté příčce divize B, Kutná Hora je o pozici níž. V sobotu i v neděli se v Rieger aréně představí juniorky, nejprve vyzvou Liberec a následně Hradec Králové. Ve hře budou i další vinohradské týmy. Všem držíme palce!

2423_Ladies_Agnes_Angelika_ilustracni.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies válí! Vyhrály posedmé v řadě a jsou čtvrté

Ženskému áčku se sice nepovedly úvodní dvě kola nové sezony, od té doby ale naskočily na vítěznou vlnu a prozatím z ní nevystoupily. O víkendu nejprve 17 góly zasypaly Českou Lípu a ve druhém utkání porazily v přestřelce Ústí nad Labem 12:7. Zisk šesti bodů znamená posun do top čtyřky západní skupiny 1. ligy žen.