Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 601 až 610 z celkem 973 článků.
1000_Vinohrady_Olomouc_Ladies_zachrana.jpg

V sobotu na muže, v neděli na ženy

Rieger aréna bude o víkendu plná florbalu. V sobotu od 18 hodin vyzvou Boys Havířov, v neděli od 16:00 zase na hřiště vyrazí Ladies, které se utkají s úřadujícími mistryněmi z Vítkovic. Dorazte oba týmy podpořit!

991_Starsi_zaci_radost_z_postupu.jpg

Víkendové menu: Nová sezona je tu, do boje vyrazí 6 týmů!

Nová sezona už netrpělivě přešlapuje za dveřmi a kromě našich elitních týmů jí v prvním hracím víkendu vyjdou vstříc další tři dospělácké a tři mládežnické celky. Na pražských hřištích tak bude k vidění mimo jiné i kompletní ženská základna SKV se svými třemi celky nově ve třech různých soutěžích

981_Soustredeni_divci_mladez.jpg

Soustředění dívčí složky

Srpen je ve florbalovém světě známý jako měsíc soustředění, a tak i vinohradská dívčí složka opustila tepla domovů a vydala se na sever do Malých Svatoňovic zlepšovat své florbalové dovednosti a pracovat na fyzické kondici.

980_logo_skv.jpg

Sekretář čerpá dovolenou

Od 19. 8. do 31. 8. (včetně) čerpá sekretář SKV dovolenou. I v tomto období zůstává telefonický a emailový kontakt na sekretáře funkční.

978_Zbyna_Otrokovice.jpg

Czech Open - den druhý: Obě áčka vyhrála skupinu, pokračuje i Benfika!

Oba naše elitní týmy si zatím na Czech Open vedou solidně. Ladies potřetí za sebou vyhrály s nulou a do play off vstoupí zítra ráno na branickém Hamru. Boys porazili Českou Lípu 7:3 a i oni do vyřazovací části prošli z 1. příčky. Dál postoupila Benfika, naopak obě ženské rezervy a junioři končí.