Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 71 až 80 z celkem 968 článků.
2393_tatran_skv_plihic.jpg

Víkendové menu: Sokolové ve 3. kole superligy zamíří do Karlových Varů

Vinohrady se chystají na třetí superligový duel nového ročníku. Potřetí v řadě zamíří na venkovní hřiště, tentokráte se v neděli večer představí na půdě Karlových Varů. Ve hře budou o víkendu i další vinohradské týmy. V páteční předehrávce ženy vyzvou v derby kunratický Start98.  A první výhru by konečně rádi ukořistili také hráči Benfiky.

2392_starsi_zaci_prvni_turnaj_vitezstvi.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci nasázeli 30 gólů a jdou do 2. koše!

Famózní vstup do sezony za sebou mají starší žáci, kteří hned ve svém prvním turnaji deklasovali všechny soupeře a po nastřílení 30 branek ve třech duelech zaslouženě postupují do 2. koše. Strži postupně porazili Kutnou Horu, Prague Tigers a ve finále i Bohemians. Podobně úspěšně si vedly ženy B. Rezerva ženského týmu deklasovala 11:3 Wizards a 12:5 béčko kunratického Startu.

2389_benfika_ricany_svejda_krusek.jpg

Víkendové menu: Junioři načnou sezonu doma, Benfika míří do Kaplice

Po dvouleté zkušenosti s 1. ligou juniorů se letos budou mladí sokolové prát s týmy ve 2. nejvyšší soutěži. A nový ročník odstartují na domácí půdě duely se Slavií Praha a s rezervou střešovického Tatranu. Hrát se bude v sobotu. Ve stejný den vyrazí k utkání 2. kola na jih Čech Benfika. Svěřenci Viktora Vondry se v Kaplici od 16 hodin střetnou s domácím Spartakem.

2387_benfika_kunratice_placani.jpg

Víkendové menu: Sezona startuje, Benfika obhajuje titul v divizi

První hrací víkend v ligové sezoně 2023/2024 je tady! Do boje se pustí Benfika, která obhajuje v divizi titul. Letos byli svěřenci Viktora Vondry nalosováni do skupiny B, kde na úvod změří síly s nováčkem z Říčan. V sobotu i v neděli se představí na hřištích soupeří Ladies. V sobotu na půdě Prague Tigers Nehvizdy, v neděli pak v Kbelech s Black Angels. A první zápasy čekají i na juniorky, dorostence a muže C.

2377_Jan_Pinkas_ilustracni_placani.JPG

Czech Open 2023: U23 došla do čtvrtfinále

Vinohradský tým U23 dokráčel na Czech Open až do čtvrtfinále. Ve skupině obsadili Jan Pinkas a spol. druhé místo a hned v 1. kole je los bohužel svedl ke střetu s Benfikou. Vyrovnaný zápas rozsekla až poslední minuta a gól Martina Šolaji. Ten nastartoval svůj celek až k průniku mezi osm nejlepších celků turnaje. Ženy trofej letos neobhájily, když ve 2. kole play off padly s Libercem.

2376_Ladies_Tigers_ilustracni.JPG

Na Czech Open se představí Ladies, Benfika a tým U23

Na nadcházející turnaj Czech Open se chystají tři vinohradské týmy. V otevřené kategorii žen budou o úspěch bojovat Ladies, které jsou obhájkyněmi trofeje z loňského roku. V mužské Open kategorii se představí Benfika, celek složený z hráčů U23 a pak také Torza Sorry a Legs Miserables, tedy výběry, které mají ve svém středu řadu bývalých či současných hráčů a trenérů SKV.

2374_prague_games_bu12.jpg

Ozvěny Prague Games od našich nejmenších

Po několika letech jsme se s trenéry nejmladíšch kategorií rozhodli, že zase okusíme letní příchuť mezinárodního turnaje Prague Games. A to v kategorii B12 a B10.

2369_prague_games_strzi_ilustrace.jpg

Prague Games 2023: Starší žáci došli do čtvrtfinále

Čtyři celky reprezentovaly SKV na letošním ročníku tradičních Prague Games. Konkrétně šlo o juniorky, starší žáky, mladší žáky a elévy. Nejvíce se výsledkově zadařilo stržům, kteří ovládli všechny tři zápasy ve skupině a následně postoupili až do čtvrtfinále play off, a mlžům. Ti v pavouku B dokráčeli do semifinále.

2366_skvely_den_modry_tym.jpg

Zábava, dobroty a celkem 200 lidí! 12. ročník SKVělého dne bavil

Už podvanácté se v sobotu 17. června konala tradiční celoklubová akce pro hráče, hráčky, trenéry, funkcionáře, rodiče a všechny příznivce vinohradského klubu. Kromě florbalu a pohodové atmosféry bylo navařeno a upečeno spousta dobrot. SKVělého dne se zúčastnilo kolem 200 lidí, z nichž 140 zasáhlo do florbalového turnaje.