Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 354 článků.
2337_ladies_kutna_hora_play_off.jpg

Domácí výhra, venkovní otočka a postup do čtvrtfinále!

Ladies jdou dál! V osmifinále play off svěřenkyně koučů Františka Kovače a Jana Skály dokázaly ve dvou utkáních vyřadit Kutnou Horu a ve čtvrtfinále si zahrají derby s Prague Tigers. V sobotu ženské áčko vyhrálo na domácí půdě 5:2, v neděli pak Ladies předvedly hezkou otočku, když prohrávaly v průběhu druhé části 1:3, nakonec ale zvítězily 8:4 a vybojovaly postup!

2333_ladies_nastup_balonky.jpg

Ženské áčko vstupuje do play off!

Již tuto sobotu 11. března vstoupí ve vinohradské Rieger aréně SKV Ladies do letošního play off 1. ligy žen. Tým pod vedením trenérského tandemu Jan Skála – František Kovač si svými výkony v základní části soutěže zajistil přímý postup do osmifinále, kde změří síly s florbalistkami z Kutné Hory.

2302_naty_jirkova_skv_prague_tigers.jpg

Ladies se vyhouply na 2. místo. Musíme to potvrdit, hlásí Jirková

Žensko áčko výsledkově zvládlo poslední dva zápasy 1. ligy žen a díky zisku šesti bodů se posunulo na druhou příčku tabulky za vedoucí Black Angels. Dvěma góly k důležité výhře nad Litvínovem přispěla Natálie Jirková. Utkání nakonec přineslo dramatický závěr, který domácí florbalistky ustály. Nejen o něm dvougólová hráčka promluvila.

2285_ladies_angelika_bliznakova.jpg

Neustále se zlepšujeme. Nesmíme polevit, ví Angelika Bližňáková

Do SKV dorazila Angelika Bližňáková už na začátku roku 2020. Konec tehdejší sezony i tu následující však zhatil koronavirus. Až od minulého ročníku tak mohla rychlá útočnice naplno prokázat svůj talent. V aktuální sezoně 1. ligy je po Elišce Reischlové druhou nejproduktivnější hráčkou a pravidelně střílí důležité branky.

2265_ladies_black_angels_agnes.jpg

Prohra v pohárovém čtvrtfinále se ctí. Ladies nestačily na Tatranu

Poprvé v historii prošel ženský tým Vinohrad až do čtvrtfinále Poháru Českého florbalu. A s pohárovou soutěží se Ladies loučí určitě se ctí. V boji o postup mezi nejlepší čtveřici totiž padly s Tatranem Střešovice, třetím týmem Extraligy žen, 3:8. Výborným výkonem se prezentovala především brankářka SKV Daniela Kreisingerová.

2263_ladies_prague_tigers_nastup.jpg

Pohárový svátek. Do Rieger arény ke čtvrtfinále dorazí Tatran Střešovice!

Podruhé budou mít Ladies v letošní sezoně možnost poměřit se s týmem z nejvyšší soutěže. Poté, co v osmifinále Poháru Českého florbalu přešly přes Panthers, na ně nyní o kolo dál čeká silný výběr střešovického Tatranu. Navíc půjde o premiérovou účast SKV ve čtvrtfinále poháru. Soupeř se aktuálně nachází na třetí příčce Extraligy žen. Utkání o postup mezi čtyři nejlepší celky pohárové soutěže odstartuje ve středu ve 20 hodin.

2257_ladies_predzapasova_tymovka.jpg

Ladies v sobotu v pražském derby přivítají na Sokole Black Angels!

Ženský A tým vyhlíží víkendové domácí dvojutkání. Nejprve v sobotu od 17:45 se svěřenkyně koučů Skály a Kovače utkají s Black Angels. Dlouho očekávaný zápas bude mít i svůj doprovodný program. V neděli pak vinohradské florbalistky na tento duel navážou střetnutím s Novým Strašecím.

2253_ladies_pohar_panthers.jpg

Paráda! Ladies porazily extraligové Panthers a jsou ve čtvrtfinále poháru

Po nadějné první třetině to v dalším průběhu vypadalo, že se Ladies s pohárovou soutěží rozloučí v osmifinále. Jenže ve třetí třetině, podobně jako v minulém kole na půdě Slavie Plzeň, zavelely k obratu a slaví nad extraligovým sokem senzační triumf! Ve čtvrtfinále se ženy Vinohrad utkají se střešovickým Tatranem.

2235_ladies_nigrinova_bliznakova.jpg

Nové holky zapadly do týmu okamžitě, hlásí kapitánka Ladies Nigrinová

Pět zápasů, čtyři výhry a jedna porážka, která ukázala ženskému áčku, na čem je ještě potřeba do dalšího průběhu ročníku zapracovat. Ladies padly s Prague Tigers, ale jinak zapsaly cenné výhry proti Spartě nebo Ústí. Důležité ovšem je, jak si tým sedl po řadě letních změn. To potvrzuje také kapitánka Aneta Nigrinová. V rozhovoru rovněž zmínila, co bude třeba ještě zlepšovat.

2225_ladies_ceska_lipa_gol.jpg

Ženské áčko vstoupilo po letním triumfu na Czech Open úspěšně i do poháru a ligy

První ostré soutěžní zápasy sezony 2022/23 odehrály vinohradské ženy na jubilejním 30. ročníku turnaje Czech Open. Poté, co se tým s nemálo nováčky ve žluto-černých barvách, pod vedením nového trenérského tandemu Jan Skála – František Kovač, v základní skupině pozvolna rozehrával a sehrával, nastartoval v play off nezadržitelnou jízdu, která skončila až přebíráním trofejí pro celkové vítězky kategorie Open.