Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 354 článků.
2047_tereza_kruberova_czech_open_2021.jpg

Ladies jdou v poháru dál. Postup jim vynesly nedělní výkony

V sobotu ženský tým Vinohrad vítězství nevybojoval, v neděli se ale svěřenkyně koučů Doubka a Sigla zvedly a zapsaly dvě důležité výhry. Ty je v konečném zúčtování skupiny C Poháru Českého florbalu posunuly na postupovou třetí pozici. Ve druhém kole se Ladies utkají s plzeňskou Slavií.

1938_aneta_tvrznikova_ladies_turnov_2020.jpg

Aneta Nigrinová: Jen víc takových zápasů jako byl ten s Libercem!

Zkušená útočnice Aneta Nigrinová vede vinohradský tým s kapitánskou páskou na paži. Její tým vstoupil do nového ročníku 1. ligy solidně a po šesti kolech vévodí tabulce. Klíčem k posunu na první příčku byla výhra nad Libercem. Vedle toho se naopak jako zbytečné jeví zaváhání s Litvínovem. Nigrinová se podělila o své dojmy z dosavadních výkonů Ladies.

1934_ladies_liberec_2020.jpg

Šlágr pro Ladies! Vinohrady přetlačily Liberec a poradily si i s Turnovem

Ženské áčko čekala těžká prověrka. Ladies se v pátém kole 1. ligy utkaly s Libercem, který ještě v minulé sezoně působil v nejvyšší soutěži. Svěřenkyně kouče Sigla zvládly koncovku zápasu lépe a těžkého soupeře přetlačily 5:4. V kombinaci s nedělním triumfem nad Turnovem to znamená posun na první příčku tabulky.

1912_snopova_ladies_litvinov.jpg

Ladies načaly sezonu výhrou, v neděli však nestačily na Litvínov

Čtyři body, takové je vysvědčení Ladies po úvodním hracím víkendu nové prvoligové sezony. Svěřenkyně kouče Sigla nejprve v sobotu zdolaly Chomutov přesvědčivě 8:2, v neděli ale následně klopýtly v duelu s Litvínovem. Ve třetí třetině neudržely slibné vedení 4:2 a nakonec padly 4:5 v prodloužení.

1910_jonas_sigl_ladies_2020.jpg

Jonáš Sigl: Doufám, že budeme hrát ještě ve větším pohybu

V minulé sezoně útok na návrat do nejvyšší soutěže kvůli pandemii koronaviru nevyšel. Ladies se tak o postup do extraligy pokusí až letos. Kouč Jonáš Sigl hodnotí letní přípravu pozitivně. Jeho tým dosáhl na skvělý úspěch v podobě triumfu na Czech Open. Navíc může trenér ženského áčka počítat s posílením útočné řady.

1905_50204676538_13cf2f7abc_o.jpg

Ženský A tým bere z Czech Open zlato!

Na skvělý úspěch dosáhly vinohradské ženy. V tradičním turnaji Czech Open nejen, že dokráčely do finále, ale po vítězství 4:2 nad Panthers Praha celý turnaj ovládly a získaly zlaté medaile!

1887_jonas_sigl_ladies_2020.jpg

Trenér Ladies Sigl: Zápasy naznačily, že jsme během sezony pracovali dobře

V play off 1. ligy žen stačily vinohradské Ladies vyřadit v úvodním kole Texas, na další boje ve vyřazovací části už ale bohužel kvůli koronaviru nedošlo. Trenér Jonáš Sigl proto měl hodně času na zhodnocení uplynulého ročníku. Nyní už však kouč áčka a nově i šéftrenér ženské složky SKV přemýšlí o přípravě na nadcházející sezonu.

1876_ladies_prague_tigers_2019_2020.jpg

Ladies zvládly rozhodující zápas o postup, Texas porazily 8:3

Ženské áčko porazilo v rozhodujícím třetím utkání osmifinále play off 1. ligy žen Texas 8:3 a postoupilo do čtvrtfinále. Utkání se hrálo bez diváků. Vzhledem k aktuální situaci v souvislosti s nebezpečím šíření koronaviru je však otázkou, jestli se další zápasy budou hrát.

1867_ladies_texas_ctvrtfinale_2020.jpg

Ladies uspěly proti Texasu jen doma, rozhodne třetí zápas

Ženské áčko vstoupilo do play off 1. ligy vítězstvím a na domácí půdě zdolalo Texas Longhorns 4:2. Na dobře rozdělanou práci ale sokolky v neděli nenavázaly a na půdě soupeře bohužel prohrály 5:7. O postupujícím do čtvrtfinále tak rozhodně třetí utkání, které se uskuteční ve středu od 20 hodin v Rieger aréně.