Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 355 článků.
1867_ladies_texas_ctvrtfinale_2020.jpg

Ladies uspěly proti Texasu jen doma, rozhodne třetí zápas

Ženské áčko vstoupilo do play off 1. ligy vítězstvím a na domácí půdě zdolalo Texas Longhorns 4:2. Na dobře rozdělanou práci ale sokolky v neděli nenavázaly a na půdě soupeře bohužel prohrály 5:7. O postupujícím do čtvrtfinále tak rozhodně třetí utkání, které se uskuteční ve středu od 20 hodin v Rieger aréně.

1862_kruberova_ladies_litvinov_2019.jpg

Dvě výhry na závěr. Ladies vstoupí do play off ze druhé příčky a vyzvou Texas

Ladies uzavřely základní část 1. ligy dvěma výhrami. V sobotu zvítězily na hřišti Soběslavi 5:0, přičemž brankářka Jana Vyrobíková zaznamenala druhé čisté konto v sezoně. V neděli pak svěřenkyně kouče Sigla zdolaly doma Týn nad Vltavou 6:1 a v konečné tabulce západní skupiny obsadily druhou příčku. Pro úvodní kolo play off si Vinohrady zvolily za soupeře Texas Longhorns. Osmifinálová série odstartuje už o víkendu.

1853_sigl_ladies_hruskova.jpg

Ladies zdolaly Turnov, v souboji o 1. příčku ale nestačily na Boleslav

Nejspíše z druhé příčky vstoupí ženské áčko do play off 1. ligy. Rozhodly o tom víkendové výsledky. Ladies sice nejprve porazily Turnov na jeho půdě vysoko 9:2, následně ale v oslabené sestavě padly v Mladé Boleslavi s místní Florbalovou akademií a po prohře 2:6 na svého konkurenta ztrácejí dvě kola před koncem základní části pět bodů.

1841_kruberova_bursova_ladies_2020.jpg

Konec vítězné série. Ladies prohrály se Slavií Plzeň

Až po 17 výhrách přišla první prohra. Ladies sice nejprve porazily v sobotu Texas 7:2, následně ale ve druhém víkendovém duelu nestačily v neděli na plzeňskou Slavii a po prohře 2:3 klesly na druhé místo západní skupiny 1. ligy. Do čela se vyhoupla Florbalová akademie z Mladé Boleslavi. Právě s ní se ženské áčko střetne za dva týdny.

1834_ladies_prague_tigers_2019_2020.jpg

Ladies nastřílely 21 branek a vybojovaly dvě výhry nad soupeři ze severu

Ani po 16 zápasech nenašly Ladies v 1. lize své přemožitelky. O víkendu porazily Litvínov vysoko 14:3 a jednoznačně zdolaly také Chomutov, který z Rieger arény odjel s porážkou 0:7. Vinohrady mají v dosavadním průběhu sezony na svém kontě 46 bodů, o bod méně má druhá Florbalová akademie z Mladé Boleslavi, se kterou budou Ladies bojovat o triumf v základní části.

1814_anna_kutnarova_chomutov.jpg

Ladies uzavřely rok výhrou. Musíme se připravit na play off, hlásí Kutnarová

Ladies v předvánoční atmosféře zdolaly v Rieger aréně Prague Tigers Nehvizdy jednoznačně 7:1 a zapsaly 14. vítězství v sezoně. Společně s mladoboleslavskou akademií tak v tabulce 1. ligy bodově utekly všem ostatním konkurentům a hrají si svou vlastní soutěž. Podle útočnice Anny Kutnarové, která proti Tigers zaznamenala čtyři góly, bude důležité, aby se hráčky SKV dobře připravily na vyřazovací část.

1803_hruskova_sigl_ladies.jpg

Ladies už zdolaly hranici sta gólů a dál vládnou 1. lize

Už po 12 kolech 1. ligy žen překonalo ženské áčko stogólovou metu. Podařilo se to v duelu na hřišti Ústí, který Ladies ovládly 12:5. V neděli pak svěřenkyně koučů Sigla a Doubka zdolaly tradičního soupeře Českou Lípu 8:2 a zapsaly 13. vítězství v sezoně. Na druhou akademii z Mladé Boleslavi mají Vinohrady stále čtyřbodový náskok. Poslední zápas v tomto kalendářním roce sehrají Ladies 22. prosince v Rieger aréně.

1790_ladies_chomutov_2019_1.jpg

Další dvě výhry! Ladies zdolaly Soběslav a následně odvezly všechny body z Týna

Ženský A tým si v 1. lize připsal výhry s pořadovým číslem 10 a 11. Ladies v sobotu na domácí půdě deklasovaly Soběslav 14:3 a v neděli vybojovaly tři body na horké půdě Týna nad Vltavou. I po 11 kolech tak stále vedou tabulku západní skupiny 1. ligy žen o čtyři body před mladoboleslavskou akademií, která má jedno utkání k dobru.

1778_ladies_aneta_nigrinova_fa_mlada_boleslav.jpg

Ladies zvládly souboj o 1. místo a zdolaly boleslavskou akademii v prodloužení

Ženské áčko i po uplynulém víkendu vládne 1. lize. Svěřenkyně kouče Sigla porazily Turnov 7:1 a v následné očekávané bitvě o čelo tabulky udolaly florbalovou akademii Mladá Boleslav 5:4 v prodloužení. Vítěznou trefu zaznamenala v nastaveném čase Aneta Nigrinová, která se v obou zápasech prezentovala vydařenými výkony.