Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 51 až 60 z celkem 355 článků.
1768_kristyna_vejvodova_ladies_litvinov.jpg

Ladies vyhrály v Plzni a dál vévodí 1. lize bez ztráty bodu

Ladies mají za sebou sérii pěti venkovních utkání v řadě, ze které vyšly s čistým štítem. V pátek večer svěřenkyně kouče Sigla přivezly tři body ze hřiště Slavie Plzeň a v sobotu si v Chýni poradily s Texasem. Dvě výhry udržely ženský A tým v čele západní skupiny 1. ligy. Za dva týdny se Ladies po čase představí v domácí Rieger aréně.

1751_ladies_litvinov_2019.jpg

Šest bodů ze severozápadu! Ladies porazily Litvínov i Chomutov

Ke dvěma domácím výhram nyní svěřenkyně kouče Jonáše Sigla přidaly dva triumfy i ze dvou venkovních duelů a o skóre před Florbalovou akademií z Mladé Boleslavi vedou tabulku západní skupiny 1. ligy žen. Ladies v sobotu vyhrály v Litvínově 10:4 a v neděli zdolaly Chomutov 6:0.

1740_karolina_snopova_czech_open_2019.jpg

Představujeme posily ženského A týmu. V létě přišlo do SKV sedm nových hráček

Kádr ženského áčka prošel přes léto obměnou. Na hostování do Bohemky odešla odchovankyně Natálie Bartošová, do Panthers se přesunula Nikola Hamerníková a kariéru ukončila dlouholetá opora SKV Barbora Šádková. Když nepočítáme navrátilkyni ze Švýcarska Anetu Nigrinovou, posílilo SKV sedm nových hráček. Všechny posily vám nyní představíme.

1739_ladies_tereza_truneckova_czech_open_2019.jpg

Dvě vysoká vítězství! Ladies vstoupily do další sezony v 1. lize suverénně

Dvě výhry, navíc pokaždé s dvouciferným počtem vstřelených branek. Ladies si na úvod nové sezony připsaly na domácí půdě plný počet bodů. Jedinou malinkou kaňkou na víkendovém počínání ženského áčka byla úvodní třetina s Ústím, kterou Severočešky ovládly 2:1. Svěřenkyně kouče Sigla ale duel nakonec otočily a další prvoligovou sezonu odstartovaly na výbornou.

1718_skv_prague_challenge_2019.jpg

Ladies vyzrály na Bohemku a vyhrály Prague Challenge 2019!

Ladies ovládly přípravný turnaj Prague Challenge 2019! Ze čtyř zápasů dokázaly na Děkance třikrát zvítězit, přičemž ve dvou duelech předčily i domácí Bohemians. Ve finále extraligovému celku nasázely sedm branek a po zásluze se pak radovaly ze zisku zlatého poháru.

1705_ladies_truneckova_vyrobikova_vejvodova.jpg

Czech Open preview: Ladies vyzvou dobře známý Turnov i soupeře ze zahraničí

Ladies se na tradičním srpnovém turnaji pokusí navázat na čtvrtfinálové účasti z let 2016 a 2017. V základní skupině otevřené kategorie na ně čekají prvoligový Turnov, švédský tým Obbola IK a nizozemský celek Siact. Zatímco v sobotu se svěřenkyně kouče Sigla představí na brankickém Hamru, v pátek budou hrát v Dejvicích.

1687_aneta_tvrznikova_zug_united.jpg

Aneta Tvrzníková: Švýcarsko mi dalo zkušenost do života

Útočnice Aneta Tvrzníková na jednu sezonu opustila vinohradské řady, aby si vyzkoušela zahraniční angažmá ve Švýcarsku. Za Zug United nastoupila ve 20 zápasech a zapsala čtyři góly a sedm asistencí. S týmem nakonec vybojovala postup do play off a tím i záchranu v nejvyšší soutěži! Nyní se vrací zpátky a s námi se podělila o své dojmy z působení v cizině.