Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 61 až 70 z celkem 355 článků.
1674_hamernikova_ladies_baraz_2019_zidenice.jpg

Konec se ctí. Ladies vzdorovaly Židenicím, na zvrat série to ale nestačilo

Také ženské áčko už má po sezoně. Ladies nestačily v barážové sérii na extraligové Židenice a prohrály všechny tři zápasy. Po úvodních dvou vysokých porážkách na hřišti soupeře však v azylu v Hostivících dokázaly favorita potrápit. V polovině utkání bylo srovnáno 2:2 a v závěru za stavu 3:5 při samostatném úniku trefila Hamerníková pouze tyč. I v příští sezoně tak budou svěřenkyně kouče Sigla nastupovat v 1. lize.

1670_vyrobikova_bartunkova_ladies_baraz_2019.jpg

Baráž s Židenicemi bude hostit Sportovní centrum v Hostivicích

Za nepříznivého stavu 0:2 se barážová série přesouvá z Brna do Prahy. Třetí zápas s Židenicemi se ovšem neuskuteční v domácí Rieger aréně, která je bohužel obsazená, nýbrž ve sportovním centru v Hostivicích. Sobotní třetí zápas je na programu od 14 hodin, v případě vítězství Ladies se bude hrát i v neděli, a sice od 16:00. Všichni příznivci SKV jsou srdečně zváni!

1669_agnes_zidenice_baraz_2019.jpg

Ladies neodstartovaly baráž úspěšně a v Brně dvakrát prohrály

Ženské áčko nastoupilo v Brně ke dvěma zápasům a ve velmi oslabené sestavě dvakrát podlehlo Židenicím. V pátek svěřenkyně kouče Sigla prohrály 1:7, přičemž o jedinou branku Sokola se postarala z trestného střílení Kutnarová. V sobotu byla porážka ještě vyšší a domácí hráčky vyhrály 9:1. Svou premiérovou trefu v áčku si připsala juniorka Štěpánka Kolafová. Nyní se barážová série přesune do Prahy.

1666_vyrobikova_ladies.jpg

Velikonoční boj o extraligu: Ladies načnou baráž na půdě Židenic

Po dvoutýdenní přestávce se do hry opět vrátí Ladies. Po nevydařeném finále 1. ligy žen se v baráži střetnou s brněnskými Židenicemi. První dvě utkání se uskuteční na hřišti soupeře. Hrát se bude v pátek večer a v sobotu po obědě. Obě střetnutí hostí brněnská sportovní hala ve Vodově ulici.

1663_jonas_sigl_ladies.jpg

Kouč Ladies Jonáš Sigl: Play off ukázalo, že umíme hrát obětavě

Těžký měsíc má za sebou ženské áčko. Nejprve celkem v poklidu přešlo přes Českou Lípu a Týn, ovšem čárou přes rozpočet bylo to, že několik hráček rozšířilo už tak početnou marodku. Napínavou sérii s Hradcem ještě sokolky převrátily na svou stranu, ve finále však nestačily na brněnské buldočky, které zaslouženě vyhrály. Práce trenéra Sigla v letošní sezoně však ještě není u konce. Jeho tým teď čeká baráž s Židenicemi.

1661_bursova_honzova_ladies.jpg

Ve finále uspěly hráčky Bulldogs. Ladies tak čeká baráž s Židenicemi

Ladies prohrály obě dvě střetnutí finálové série a s Bulldogs Brno tak padly 0:2 na zápasy. Zatímco v sobotu svěřenkyně kouče Sigla dokonce vedly 2:1 a duel ztratily až ve třetí části, v neděli nedaly ani gól a s finále 1. ligy se rozloučily porážkou 0:6. Nyní sokolky v boji o extraligu vyzvou dalšího soupeře z Brna, tentokráte Židenice. Baráž začíná za necelé dva týdny.

1660_kacka_bartunkova_ladies_2019_play_off.jpg

Finále 1. ligy žen vypukne v sobotu večer. Do Rieger arény dorazí Bulldogs Brno

Ladies v dramatické koncovce třetího duelu s Hradcem vydřely postup do finále 1. ligy a nyní si to s hráčkami Bulldogs Brno rozdají o účast v příštím ročníku extraligy! Série odstartuje už o víkendu. První zápas se uskuteční v sobotu od 20 hodin ve vinohradské sokolovně, odveta se bude hrát v neděli v Brně od 15 hodin. Znovu se hraje na dvě vítězná utkání.

1657_ladies_radost_play_off_2019_hradec.jpg

Neuvěřitelné drama! Ladies v prodloužení dokonaly obrat a jsou ve finále

Jestli někomu nestačily infarktové zápasy mužského áčka v boji o udržení v Tipsport Superlize, Ladies si také připravily jeden rizikový duel pro kardiaky. V průběhu 2. části sice vedly nad Hradcem 4:1, jenže pak soupeř vsítil 5 branek. Sokolky ve 3. části zabraly a díky dvěma gólům Hamerníkové dovedly duel do prodloužení. V něm rozhodla trefou do šibenice Kutnarová. SKV slaví postup do finále 1. ligy žen!

1655_kutnarova_vejvodova_hradec_playoff_2019.jpg

Rozhodující duel semifinále! Ladies se v neděli v Rieger aréně utkají s Hradcem

Za stavu 1:1 se semifinálová série 1. ligy žen vrací po týdnu zpět do Prahy. Tentokráte však Ladies nemusejí vzít za vděk azyl na Jižním Městě, soupeře z východu Čech přivítají na opravdové domácí půdě, tedy v Rieger aréně. Nedělní duel proti IBK Hradec Králové je na programu od 15:30. Přijďte Ladies popohnat k postupu do finále 1. ligy!

1654_dobisikova_2_hradec_kralove_play_off_2019.jpg

Anežka Dobisíková: V neděli jsme nevypustily jediný souboj

Ladies se po sobotní porážce dostaly pod tlak. V neděli tak musely na hřišti Hradce triumfovat, pokud se nechtěly smířit s předčasným koncem sezony. Útočnice Anežka Dobisíková šla ostatním hráčkám příkladem. Na hřišti bojovala a k tomu přidala čtyři kanadské body. Ladies vyhrály na východě Čech 5:2 a srovnaly stav série na 1:1. O postupujícím do finále tak rozhodne nedělní bitva v Rieger aréně! Začátek je na programu od 15:30.