Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 30 článků.
1701_miroslav_purkrabek.jpg

Miroslav Purkrábek: Chceme zajistit plynulý přechod juniorů mezi dospělé

Loňskou sezonu zakončili junioři a dorostenci s medailí na krku. I přesto však bylo jasné, že se k těmto kategoriím budou hledat noví trenéři. Dvojice Martin Hovořák a Jan Hanák se rozhodla nepokračovat. Novým koučem juniorů se tak stal Miroslav Pukrábek, který v uplynulých dvou sezonách působil jako asistent trenéra u mužského áčka. Teď by chtěl nabyté zkušenosti zužitkovat u juniorského týmu.

1683_jan_otta_finale_2019_juniori.jpg

Jan Otta: Doufám, že i v budoucnu budeme společně táhnout SKV k výhrám

Kapitán Jan Otta odehrál v neděli svůj poslední zápas za juniory. Bohužel to nebylo utkání vítězné, i tak se ale junioři po letošní sezoně nemají za co stydět. Ve 2. lize vybojovali stříbrné medaile a zase o něco posunuli své dovednosti. Jan Otta přesto přiznává, že s týmem mířil ještě výš. Teď se "Botaska" těší na další výzvy v podobě florbalu mezi dospělými.

1681_juniori_finale_play_off_2019_otta.jpg

Stříbrné medaile pro juniory! Sokolové ve vyrovnaném duelu nestačili na Panthers

Junioři sehráli v Kunraticích před 217 diváky pěkné finále s Panthers Praha, nakonec ale prohráli 2:6 a obdrželi stříbrné medaile. Ještě dvě minuty před koncem druhé části bylo skóre nerozhodné, pak otěže duelu přebrali panteři a nakonec dokráčeli k výhře. I přesto se sluší dodat, že 2. místo ve 2. lize představuje solidní úspěch.

1673_juniori_semifinale_2019.jpg

Junioři postoupili do finále play off!

Junioři to dokázali! V semifinálovém dvojzápase s Prague Tigers byli o gól úspěšnější než soupeř a vybojovali tak postup do finále 2. ligy juniorů. V něm za týden vyzvou pražské Panthers. Vítěznou trefu v tie-breaku druhého střetnutí obstaral Pavel Hájek.

1570_Juniori_radost_Hajek.jpg

Junioři zakončili kalendářní rok třemi výhrami

Tři výhry v jednom týmu nasbírali těsně před Vánocemi junioři. Nejprve v dohrávce přehráli rezervu Tatranu 10:6 a následně o víkendu deklasovali béčko Black Angels a na nájezdy přetlačili Prague Tigers. V tabulce 2. ligy jsou sokolové aktuálně na druhé příčce.

1231_Botaska.jpg

Rozhovory s tahouny juniorů Janem Ottou a Pavlem Hájkem

Oba dva budou letos stěžejními hráči juniorského týmu. Jan Otta a Pavel Hájek už navíc nahlédli také do tréninkového procesu mužského áčka. Pavel Hájek si dokonce o víkendu připsal premiérovou trefu v 1. lize! Oba nadějní hráči se s námi podělili o své dojmy.