Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 2400 článků.
2370_20240606_101935.jpg

Skvělá zkušenost, hodnotí šampionát 3 na 3 Anežka Dobisíková

SKV vyslalo na premiérový ročník světového šampionátu 3 na 3 své současné či bývalé hráčky. Ty se ve skupině i v následném čtvrtfinále s Finskem srdnatě rvaly za české barvy, na lepší výsledek to však nestačilo. Za cennou zkušeností se ohlédla jedna z nejproduktivnějších hráček výběru Anežka Dobisíková.

2527_jonas_sigl_trenerska_fotka.jpg

Mým cílem je nastavit směr výchovy hráček, říká šéftrenér dívčí složky Sigl

Dívčí kategorie SKV za sebou mají další průlomový rok. Rozrostly se počty, některé celky zaznamenaly pěkné výsledky a juniorky byly podruhé za sebou součástí 1. ligy. Za tím vším stojí práce šéftrenéra ženské složky Jonáše Sigla a dalších vinohradských koučů. Po sezoně se Sigl ohlédl za uplynulým ročníkem a představil plány pro nadcházející rok.

2524_Adela_Skalicka_SKV-Plzen_play_off2.JPG

Kapitánka Adéla Skalická po sezoně: Kvalita 1. ligy se zvedla

Podruhé za sebou skončily Ladies ve čtvrtfinále play off, a tak opět zůstaly před branami boje o postup do nejvyšší soutěže. Kapitánka Adéla Skalická ale vysněný postup nevzdává a bude se o něj prát ve vinohradském dresu i v příští sezoně. V rozhovoru se ohlédla za uplynulým ročníkem v 1. lize, zhodnotila výkony týmu v základní části i v play off a pokusila se popsat, co týmu k lepšímu výsledku chybělo.

2522_muzi_c_unihoc_arena_posledni_turnaj.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C končí třetí, přípravka čtyřikrát vítězná!

Muži C ze závěrečného turnaje regionální ligy vydolovali tři body, což jim v konečném zúčtování stačilo na obsazení třetí příčky. Celtics nejprve padli s céčkem Panthers 3:5, následně však stejným poměrem porazili rezervu Tatranu Střešovice. Výborně si na konci sezony vedla přípravka, která vyhrála všechny svá čtyři utkání.

2520_daniel_keller_skv_fbc_liberec_play_off.jpg

Daniel Keller: Vzpomínky z angažmá v SKV mi zůstanou celý život

Roční mise Daniela Kellera na Vinohradech se nachýlila ke konci. Švýcarský forvard se vrací do své mateřské země a bude oblékat dres St. Gallenu. Na rok strávený v klubu z Rieger arény ale bude vzpomínat jen v dobrém. A pozitivně na něj budou nahlížet také fanoušci, protože Keller přispěl týmu řadou důležitých branek a byl jedním z nejproduktivnějších hráčů celku.

2517_maty_cvejn_juniori.jpg

Víkendové menu: Muži C chtějí na stupně vítězů

Mužské céčko uzavře letošní ročník regionální ligy. V nejvyšší lize pražského a středočeského regionu mají Celtics stále ještě šanci obsadit druhou příčku. Co k tomu potřebují? Získat šest bodů a doufat alespoň v jedno zaváhání aktuálně druhé Traverzy. Muži C se představí v sobotu v Unihoc aréně. V neděli dohrají sezonu mladší žákyně v Kutné Hoře a přípravka v Kralupech nad Vltavou.

2515_Marek_Pastika_trener_dorostenci1.jpg

Končící trenér dorostenců Marek Paštika: Kluci mají touhu se společně zlepšovat

V minulé sezoně se podílel na vedení juniorů v nejvyšší soutěži, v té aktuální vedl pro změnu dorostence. Nyní se však mládežnický trenér a odchovanec SKV Marek Paštika rozhodl si dát minimálně na čas od trénování pauzu. V bilančním rozhovoru nicméně byl prostor se za uplynulými dvěma roky ohlédnout, zhodnotit, co se povedlo a co ne, a promluvit o zajímavé práci mládežnického kouče.