Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 111 až 120 z celkem 929 článků.
2327_Hajek_buly_FBC_Ostrava.JPG

Sokolové vstoupí do osmifinále play off! V neděli se bude hrát v Rieger aréně

SKV podruhé ve své historii postoupilo do vyřazovací části Livesport Superligy. Před třemi roky se odehrály pouze dva zápasy čtvrtfinále na půdě Mladé Boleslavi, následné domácí odvety zhatil koronavirus. Až tuto neděli tak budou mít příznivci Vinohrad možnost zhlédnout svůj tým v play off v tradiční Rieger aréně. Hrát se bude od 17:00 a střetnutí naváže na sobotní bitvu v Ostravě.

2325_Hartman_SKV_Black_Angels.JPG

Uděláme vše, abychom si sezonu prodloužili, burcuje tým kapitán Hartman

Po třech letech se SKV opět chystá na vyřazovací část Livesport Superligy. Zatímco v roce 2020 zhatil plánované domácí zápasy s Mladou Boleslaví koronavirus, tentokráte už by vše mělo klapnout, a tak bude Rieger aréna svědkem historicky prvního domácího utkání SKV v rámci play off. Sokolové vyběhnou na hřiště proti ostravskému FBC a celý tým se na střetnutí těší!

2324_Tatran_SKV_Pergler_Trojacek.jpg

Sokolové i přes prohru s Tatranem postoupili do play off!

Nakonec se to povedlo! Sokolové v závěrečném utkání základní části sice nedokázali vyzrát na suverénní Tatran Střešovice a po porážce 1:11 už své bodové konto nerozšířili, díky domácí prohře České Lípy však mohou mít radost! Jejich sok v boji o postup do předkola play off totiž zůstal na 11. příčce, a tak si SKV po třech letech zase zahraje vyřazovací část.

2320_Ivan_Pergler_hattrick_SKV_BA.JPG

Ivan Pergler: Musíme být připraveni na vše

V posledním utkání se sokolové prezentovali dobrým výkonem a Black Angels doma v derby zdolali 7:4. To otevřelo Vinohradským cestu k výhodnějšímu postavení v tabulce. Zda to bude stačit na play off, se ukáže až po posledním kole. V něm Vinohradští zamíří do Plzně, aby zde ve výjezdním utkání poměřili síly s dosud suverénním Tatranem. Před duelem 26. kola promluvil Ivan Pergler.

2319_Kuzel_radost_SKV_Black_Angels.JPG

Výborně! Sokolové porazili Black Angels 7:4 a nadále drží desátou pozici!

Takhle se bojuje o osmifinále play off! Vinohradští doma po srdnatém výkonu zdolali Black Angels 7:4. Hattrickem se na tom podílel Ivan Pergler. Sokolové tak mají kolo před koncem základní části náskok čtyř bodů na jedenáctou Českou Lípu. Ta má ovšem jeden zápas k dobru. Následující týden tedy rozhodne.

2317_matej_horak_skv_chodov.jpg

Poslední domácí zápas v základní části! SKV se v derby střetne s Black Angels

Poslední domácí zápas v základní části Livesport Superligy sehrají sokolové proti Black Angels. A půjde o velice důležitý duel. SKV totiž stále usiluje o postup do play off. A právě derby s anděly může hodně napovědět o úspěchu či neúspěchu. Utkání 25. kola je na programu v neděli od 17 hodin. Všichni příznivci jsou do hlediště Rieger arény srdečně zváni!

2315_erich_kellermann_pardubice_skv.jpg

Erich Kellermann: Budeme moc rádi, když nás fanoušci přijdou v neděli podpořit

Klíčová fáze základní části je tady. Do konce dlouhodobé fáze Livesport Superligy zbývají už jen dvě kola a sokoly čeká poslední domácí utkání. V neděli se od 17 hodin střetnou s Black Angels. Situace v tabulce je zamotaná a o dvě místa v play off ještě hrají tři týmy. Vinohradští tak budou chtít proti městskému rivalovi uspět. Před důležitým duelem promluvil obránce Erich Kellermann.

2314_pardubice_skv_gartners.jpg

Sokolové v Pardubicích přišli o vedení a nakonec prohráli po nájezdech

Dva zápasy, jeden bod. Taková je bilance sokolů z uplynulého hracího víkendu Livesport Superligy. Mrzet může Vinohradské především páteční utkání, ve kterém SKV vedlo v Pardubicích v průběhu třetí třetiny 5:3. Nakonec ale o náskok přišlo a prohrálo s Východočechy po nájezdech. V neděli pak svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka prohráli na hřišti Vítkovic 2:10.

2312_jan_pinkas_skv_bohemka.jpg

Jan Pinkas: Máme vše ve vlastních rukou

V pátek čeká sokoly důležitý zápas na půdě Pardubic. A pak se svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka vydají do Ostravy, aby tam poměřili síly s Vítkovicemi. Poslední čtyři zápasy základní části rozhodnou o tom, jestli se Vinohradští vydají do boje v play down nebo v play off.