Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 131 až 140 z celkem 929 článků.
2294_Strzi_turnaj_21_22.jpg

Shrnutí víkendu: Postoupili starší žáci, mladší žákyně a přípravka!

SKV má za sebou velmi úspěšný víkend. Postupy do vyšších košů vybojovaly hned tři celky. Starší žáci se posunuly do 3. výkonnostního koše. Do toho úplně nejlepšího se podařilo dostat po skvělých výkonech mladším žákyním. A v neposlední řadě si posun výš vybojovali ti nejmenší z přípravky. A dařilo se i ostatním.

2291_ondrej_stuchlik_bohemians_skv.jpg

Fantazie! Sokolové zaskočili Bohemku a vyhráli 6:5

Výrok komentátora Roberta Záruby „přepište historii“ je notoricky známý. V tomto případě si ho ale dovolíme použít znovu. Vinohrady totiž poprvé ve své historii porazili Bohemku v rámci základní části nejvyšší soutěže. Silného protivníka zdolali 6:5 na jeho půdě a zapisují do tabulky velmi cenné tři body. Bravo!

2289_petr_hartman_skv_vary.jpg

Kapitán Hartman: Zaměříme se na výkony, jedině tak můžeme uspět

Po slibném úvodu sezony přišel výsledkový útlum. V prosinci navíc sokolové pár dobře rozehraných zápasů v Livesport Superlize bohužel ztratili. I proto bude zbytek základní části z pohledu boje o postup do play off složitý. Vinohradští ovšem v čele s kapitánem Petrem Hartmanem nic nevzdávají.

2287_Suchanek_Pergler_Florbal_MB_SKV.jpg

Sokolové kladli v Boleslavi odpor do poslední minuty

Ještě v páté minutě druhé třetiny to bylo 0:0. Sokolové se i poté, co se Mladá Boleslav dostala v zápase 17. kola Livesport Superligy do vedení, drželi dlouho na dostřel, na body ovšem proti velkému favoritovi nedosáhli. Také ve druhém měření sil s úřadujícím mistrem ale vyloženě nepropadli a i přes početnou marodku odehráli ve středočeském městě solidní utkání.

2284_Radek_Kuzel_SKV_FBC_Ostrava.JPG

Poslední zápasy se nám nevydařily. Musíme dobít baterky, hlásí Radek Kužel

V létě přišel z prvoligového Ústí na hostování obránce Radek Kužel. Postupem času se propracoval do základní sestavy, byť teď nastupuje spíše na pozici útočníka. Zaujal hlavně svým skvělým fyzickým fondem a v probíhající sezoně už zapsal pět gólů a jednu asistenci. Ani jeho příspěvky však sokolům na dobré výsledky nestačily.

2283_Petr_Hartman_SKV_FBC_Ostrava.JPG

Prohra v Otrokovicích a domácí prohra s Ostravou

Sokolům se výsledkově před Vánocemi nezadařilo. V pátek prohráli na hřišti Otrokovic 2:4, když nedokázali lépe zužitkovat střeleckou převahu. V neděli jim štěstí nepřineslo ani domácí prostředí. S ostravským FBC padli i přes drtivý finiš 4:6. Další zápas Vinohrady sehrají mezi svátky 29. prosince od 16 hodin na hřišti Mladé Boleslavi.

2279_ondrej_stuchlik_krajcigr_skv_ceska_lipa.jpg

Špatná třetí třetina zapříčinila porážku v České Lípě

Sokolové vedli na hřišti České Lípy v rámci utkání 14. kola Livesport Superligy 3:1 a ještě ve třetí části drželi jednogólový náskok. Jenže pak přišel nepovedený závěr, Českolipští dokázali skóre otočit a nakonec důležitý souboj zvládli vítězně 5:4. Do konce kalendářního roku sehrají Vinohradští ještě tři utkání.

2278_starsi_zaci_radlice.jpg

Víkendové menu: Starší žáci nastoupí ve 4. koši, junioři míří na Moravu

Starší žáci se s Dvojkou Praha a Kobylisy utkají o postup do finále 4. koše. Mladí sokolové své duely odehrají ve sportovní hale ZŠ Campanus. Junioři tentokrát míří na Moravu. V sobotu se střetnou s Hattrickem Brno a v neděli se Zlínem. Další šlágr čeká mužskou Benfiku. Svěřenci Viktora Vondry poměří síly s prvním celkem tabulky.

2276_boys_skv_tymovka.jpg

Hráči mají pořád velký prostor ke zlepšení, tvrdí kouč Kapucián

Po polovině základní části jsou sokolové na desáté příčce superligové tabulky se ziskem dvanácti bodů. Kouč Jan Kapucián ovšem s tímto postavením spokojen není a doufá, že se Vinohradští ve druhé polovině dlouhodobé soutěže ještě zlepší. Prostor pro to jednoznačně v týmu vidí.