Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 141 až 150 z celkem 929 článků.
2275_Kellermann_Otta_SKV_Vitkovice.JPG

Vedení 4:0 nestačilo... SKV padlo v TV utkání s Black Angels

Sokolové za sebou mají výsledkově nepovedené dvojutkání. Nejprve sice srdnatě vzdorovali silným Vítkovicím, ale na víc než na prohru 6:10 to nestačilo. V pondělí se pak hráči SKV představili v televizním utkání na hřišti Black Angels. Ani slibné vedení 4:0 triumf nepřineslo a Hartman a spol. nakonec padli 7:8 v prodloužení. Následovat teď bude série velmi důležitých střetnutí.

2273_SKV_Pardubice_tymovka_gol.JPG

V pátek střet se sedminásobným mistrem

První zápasy s Tatranem a Mladou Boleslaví už mají sokolové za sebou, teď vyzvou i třetího velkého favorita na mistrovský titul. V pátek večer totiž do Rieger arény dorazí Vítkovice, sedminásobný mistr České republiky. Duel Livesport Superligy je na programu od 20 hodin večer. O tři dny později se pak Vinohradští představí v rámci televizní dohrávky s Black Angels.

2269_Maca_SKV_Pardubice.JPG

Velký obrat ve třetí třetině! Vinohrady porazily Pardubice 7:5

Dlouho to bylo spíše opatrné utkání, s góly se v duelu 11. kola Livesport Superligy roztrhl pytel až v závěrečné dvacetiminutovce. A Pardubice se dostaly do vedení 4:2. Jenže Vinohradští nic nevzdali a v posledních deseti minutách vsítili celkem pět branek. Je z toho tedy čtvrtý triumf v sezoně a posun na 11. příčku tabulky. Další utkání sehrají sokolové už v pátek proti Vítkovicím.

2266_prochazka_skv_vary_najezd.jpg

Chceme prohry odčinit, hlásí před nedělním duelem s Pardubicemi Procházka

Návrat Livesport Superligy po světovém šampionátu sokolům nevyšel. Nejprve na Spartě prohráli po solidním závěru 5:7 a pak doma nestačili na rozjetý Liberec, se kterým padli 3:7. Jak proti Spartě, tak proti Severočechům svěřence Jana Kapuciána trápily úvodní třetiny. To si budou chtít Vinohradští pohlídat v neděli, kdy doma od 18 hodin přivítají Pardubice.

2267_Vnuk_Svejda_Vondra_Benfika.JPG

Shrnutí víkendu: Junioři deklasovali Náchod, Benfika vyhrála v Lípě

Na horké českolipské půdě dokázali uspět kluci z Benfiky. Přestože v úvodu vedli už 4:1, nakonec si duel zkomplikovali a otočili ho ve svůj prospěch až v závěrečném dějství. Třemi body se ve svém rodišti zaskvěl Radovan Vnuk, bývalý hráč České Lípy, hattrick zkompletoval Matěj Špaček. Béčko vyhrálo 9:7 a je nadále na druhé příčce divize A. Vyhráli i junioři, kteří uštědřili debakl Náchodu na jeho půdě.

2262_SKV_Liberec_Stuchlik_Vales.JPG

Dvě porážky. Sokolům návrat superligy po MS nevyšel

Po téměř měsíční pauze způsobené mistrovstvím světa sokolové opět naskočili do nejvyšší soutěže. Ani čtvrteční duel na Spartě, ani nedělní domácí představení s Libercem však svěřencům kouše Jana Kapuciána nevyšlo. Porážky 5:7 a 3:7 měly společného jmenovatele, a to zpackanou první třetinu.

2261_stepan_svejda_skv_tatran.jpg

Tři sokolové v Národní lize! SKV navázalo spolupráci s Královým Dvorem

SKV navázalo partnerství s florbalovým klubem z Králova Dvora. Za místní T.B.C. tak nastupují hráči z  vinohradského A týmu. Jak potvrzují zástupci zainteresovaných oddílů, spojenectví je přínosné pro obě strany. V letošní sezoně za středočeský klub v Národní lize hrají obránce Matěj Horák a útočníci Jan Pinkas se Štěpánem Švejdou.

2260_botaska_krepelka_skv_vary.jpg

Sparta venku, Liberec v neděli doma! Superliga je po MS zpět

Po reprezentační přestávce je česká nejvyšší florbalová soutěž zpátky! A sokoly hned čekají dvě důležitá utkání. Ve čtvrtek 17. listopadu, tedy v den statního svátku, se Vinohradští představí na hřišti pražské Sparty. Městského rivala vyzvou od 18 hodin. V neděli se pak na domácí půdě utkají s Libercem, a to od 17 hodin.

2255_skv_australani.jpg

Vinohradští Australané: Chceme být nejlepším mimoevropským týmem!

V létě SKV oznámilo příchod dvou australských reprezentantů, kteří mají české kořeny. K bratrům Gärtnerům se nakonec do tréninkové skupiny áčka přidali ještě dva jejich spoluhráči z národního týmu a všichni dohromady se v klubu chystali na listopadový šampionát. Na mistrovství ve Švýcarsku chtějí zúročit nabyté zkušenosti ze superligy.