Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 231 až 240 z celkem 929 článků.
2098_Strzi_turnaj_rijen.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies za šest bodů! Starší žáci brali 3. místo

Ženské áčko zabralo! Svěřenkyně trenéra Doubka si ze severu Čech odvezly plný počet bodů a v tabulce 1. ligy se posunuly na páté místo. Při vysoké výhře v Litvínově se střelecky činily především dvě hráčky. Hattrick zkompletovaly Eliška Reischlová a Adéla Skalická. Dvěma triumfy se blýskly rovněž dorostenky. A pěkné výsledky zaznamenaly také starší žáci. Ti v nové hale v Průhonicích vybojovaly ve 4. koši třetí příčku.

2096_mlada_boleslav_skv_fiala.jpg

Sokolové se dlouho proti mistrovi drželi, nakonec ale prohráli 2:6

Ještě 15 minut před koncem ztráceli Vinohradští na úřadujícího šampiona české nejvyšší soutěže pouze jeden gól. Pak Mladá Boleslav stvrdila svůj triumf dalšími čtyřmi zásahy a nakonec si z Rieger arény odvezla tři body za výhru 6:2. Dvakrát se za SKV prosadil kapitán Ondřej Stuchlík. Další zápas sehrají sokolové za týden, kdy se představí na hřišti Sparty.

2094_lukas_gregor_boleslav_skv_20_21.jpg

V neděli v Rieger aréně úřadující mistr

V neděli odpoledne do Rieger arény dorazí atraktivní soupeř. Sokolové se totiž v rámci 12. kola Livesport Superligy utkají od 16 hodin s Mladou Boleslaví, aktuálním mistrem České republiky. Na Vinohradech se tak představí reprezentanti Jakub Gruber a Lukáš Bauer nebo juniorští mistři světa Adam Hemerka, Lukáš Punčochář a Matěj Pěnička.

2093_otrokovice_skv_vyhra.jpg

Skvělý Kopecký řídil obrat na hřišti Otrokovic, SKV vybojovalo tři body!

To bylo drama až do posledních vteřin! Sokolové nejprve vedli v Otrokovicích 2:0, pak ale o náskok přišli a v závěru zápasu museli naopak dvougólové manko dotahovat. Skvěle hrající kanonýr Viktor Kopecký dvěma zásahy zařídil srovnání a v poslední minutě pak předložil míček na zlatém podnosu Ivanu Perglerovi. Pracovitý forvard se nemýlil a SKV tak v 11. kole Livesport Superligy porazilo pantery 9:8!

2092_vojta_baribal_rozhovor_1.jpg

První gól v superlize! Radost ale přebilo zklamání z prohry, litoval Vojta Máca

Proti Hattricku Brno vsítil svůj první gól v Livesport Superlize. Ani příspěvek univerzála a klubového odchovance Vojtěcha Mácy však Vinohradům na body nestačil. A to se přitom jednalo pro sokoly o velice důležité utkání. Vinohradští se tak nyní upínají k dalšímu programu. Už ve čtvrtek se představí na hřišti Otrokovic, souseda z tabulky.

2090_ivan_pergler_ilustracni_foto_maznute.jpg

Nepovedený víkend. Sokolové prohráli ve Vítkovicích i doma s Hattrickem

Dvě porážky zapsali Vinohradští v uplynulých zápasech Livesport Superligy. Nejprve padli 4:9 na hřišti silných Vítkovic a následně si po špatném výkonu připsali domácí těsnou porážku s Hattrickem Brno. Rychlý superligový kolotoč však jede dál, tento týden se SKV nejprve na státní svátek představí v Otrokovicích a následně doma přivítá mistrovskou Mladou Boleslav.

2086_ondrej_stuchlik_sokoli_pardubice_skv.jpg

Úvod sezony byl špatný, výhry snad zafungují jako odraz, doufá Ondra Stuchlík

Sérii pěti proher sokolové utnuli domácím triufem nad Českou Lípou. A další přísun bodů zaznamenali hned v dalším utkání v Rieger aréně proti Pardubicím. Dvě vítězství v řadě značně zvedli Vinohradským sebevědomí, což potvrzuje i stálice z obrany Ondřej Stuchlík. A nic na tom nezměnila ani prohra s Bohemkou, která do sokolovny přijela v roli velkého favorita.

2080_vojta_baribal_skv_bohemians.jpg

Nadějný výkon ve druhé třetině na body proti Bohemians nestačil

Bohemians se v letošní sezoně daří a do zápasu s SKV vstupovali v pozici favorita. Tu také v první části potvrdili vedením 2:0. Jenže pak se utkání 8. kola Livesport Superligy začalo vyvíjet pro sokoly nadějně. Vinohradští otočili skóre a vedli 3:2. Klokani tak museli stáhnout hru na dvě pětky a nakonec si došli po výhře 6:4 pro tři body. Skvěle zahrál útočník Vojtěch Klápa, který v městském derby zkompletoval hattrick.

2079_petr_hartman_skv_pardubice.jpg

Sokolové po dvou vítězstvích vyzvou ve formě hrající Bohemians

V pátek derby dvou Sokolů, nyní městské derby! Vinohradští se utkají s klokany z Bohemians. Ti mají v úvodu letošního ročníku Livesport Superligy skvělou formu a vyhráli šestkrát ze sedmi pokusů. Také SKV ale zapisovalo v posledních duelech triumfy. Nedělní zápas je na programu od 18 hodin v Rieger aréně.