Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 521 až 530 z celkem 929 článků.
1412_logo_skv.jpg

Jan Linhart: Necháme na hřišti vše!

Z Havířova si sokolové přivezli vyrovnaný stav 1:1. Finálovou sérii 1. ligy tak mají rozehranou slibně. Za úvodními 2 duely se ohlédl útočník Jan Linhart. Jak se mu hraje se Zbyňkem Stuchlíkem a co říká na to, že je v kanadském bodování play off na 2. místě?

1417_logo_skv.jpg

Ženy B se staly mistryněmi 2. ligy!

Ženskému béčku se podařil velký úspěch! Tým pod vedením kouče Petra Jirgese suverénně s šestibodovým náskokem ovládl 2. ligu žen. Sezonu béčko zakončilo jednoznačnou výhrou 7:1 nad Královým Dvorem.

1414_Martin_Dejmal.jpg

Martin Dejmal: Havířov naznačil, proč vyhrál základní část

Sokolové načali finálovou sérii 1. ligy mužů s Havířovem vítězně, v neděli ovšem nedokázali přidat druhý triumf, a tak je série po úvodním víkendu vyrovnaná 1:1. Zápasy na havířovské půdě hodnotil brankář Martin Dejmal, který byl v sobotním duelu vyhlášen nejlepším hráčem SKV.   

1411_logo_skv.jpg

Finále 1. ligy s Havířovem je po úvodním víkendu vyrovnané

Už potřetí letos začínalo SKV sérii na hřišti soupeře. A stejně jako v předešlých případech si z cizí půdy přivezlo jedno vítězství. To sokolové obstarali v sobotu, kdy vyhráli 5:3. V neděli padli s havířovským Torpedem 2:3 a v Praze se tak bude pokračovat za stavu 1:1.   

1401_Lanc_muzi_acko.jpg

Lukáš Lanc: V play off se ukázala soudržnost v našem týmu

Ve Vinohradech už toho obránce Lukáš Lanc zažil hodně – vypjatá utkání v play off 1. ligy, postup do superligy a následné boje v nejvyšší soutěži. Nyní je jednou z opor v obraně a v rozhovoru kromě jiného nastínil, jaké jsou silné stránky vinohradského týmu a protějšků z Black Angels.