Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 221 až 230 z celkem 970 článků.
1960_liba_nigrin_cvut_czech_open.jpg

Lidé z Rieger arény: Dalibor Nigrin, opora, srdcař a prezident klubu

Nikdo jiný není zosobněním florbalového klubu z Královských Vinohrad tak jako Dalibor Nigrin. Bývalá opora A týmu, v současnosti hráč béčka, ale hlavně obětavý člověk, pro kterého nikdy nebyl problém přiložit ruku k dílu. Nyní oddíl řídí z pozice prezidenta a doufá, že naváže na své předchůdce a klub se zase posune o něco dál.

1951_online_trenink_elevove_2020.jpg

Mladí sokolové nezahálí ani během nepříznivé situace!

Individuální plán, společné online tréninky, taktické porady, návody, jak zlepšit techniku, nebo charitativní běhy. Tak pestrý je výčet činností, kterými mladí florbalisté a florbalistky SKV vyplňují svůj čas v době, která nepřeje sportování. V následujícím textu jsme se snažili shrnout situaci ve vinohradské mládeži.

1935_dorostenky_rijen_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky a junioři s plným počtem bodů

Dvě výhry vybojovaly o víkendu celky dorostenek a juniorů. Mladí sokolové nejprve vysokým rozdílem porazili Falcon a následně si poradili také s houževnatými Prague Tigers. Zisk šesti bodů katapultoval tým trenéra Purkrábka na druhou příčku 2. ligy. Dobře si vedly také dorostenky, které porazily jak Kladno, tak Florbalovou akademii z Mladé Boleslavi. Během nadcházejících 14 dnů se kvůli vládním opatřením žádné zápasy hrát nebudou.

1932_ladies_texas_ctvrtfinale_2020.jpg

Víkendové menu: Ladies čeká střet s Libercem

Ženské áčko se ve šlágru 5. kola 1. ligy utká s Libercem, který ještě v minulé sezoně působil v nejvyšší soutěži. Utkání je na programu v pátek od 19 hodin a uskuteční se bez diváků. Sledovat tak můžete aspoň online reportáž. V neděli se Ladies ve druhém víkendovém zápase utkají s Turnovem. Kromě ženského áčka se do hry zapojí také junioři nebo dorostenky. Kvůli vládním opatřením se minimálně na dva týdny jedná o poslední hrací víkend.

1931_lide_z_rieger_areny_lucka_stastna.jpg

Lidé z Rieger arény: Florbalová teta Lucka Šťastná

Kdo prošel na Vinohradech elévskou kategorií, nemohl nenarazit na Lucku Šťastnou, trenérskou stálici a obětavou ženu, která je už řadu let duší florbalu v Riegrových sadech. Druhý díl našeho seriálu „Lidé z Rieger arény“ tak nemohl být o nikom jiném než o florbalové tetě!

1930_pripravka_rijen_2020.jpg

Shrnutí víkendu: Přípravka postoupila o koš výš! Benfika opět vyhrála

Nejmladší tým SKV vstoupil do sezony skvěle! Kluci z přípravky zdolali všechny své soupeře a vybojovali postup do druhého koše. Mužské béčko zaznamenalo o víkendu už čtvrtou výhru v sezoně, když doma deklasovalo rezervu Chomutova 13:3. Dobře si vedli také dorostenci, kteří zapsali dvě výhry a prokázali solidní formu v ofenzivě.

1929_elevove_mlada_boleslav_19-20.jpg

Nouzový stav v České republice: Florbal v SKV funguje dál!

Od pondělí 5. října platí na území České republiky nouzový stav. Vzhledem k tomu, že naše činnost spadá pod sportovní aktivity (resp. přípravu na ně), které organizuje Český florbal, běží tréninková a soutěžní činnost SKV nadále.

1927_lukas_chvatal_benfika_2020.jpg

Víkendové menu: Benfika ještě před zraky diváků vyzve Chomutov B

Mužské béčko přivítá v rámci 4. kola divize A na domácí půdě rezervu Chomutova. Utkání se ještě může odehrát před očima diváků, od pondělí pak začnou platit v celé zemi nová opatření, která fanoušky v ochozech povolovat nebudou. Vinohradský florbalový oddíl jinak vyhlíží náročný víkend. Kromě béčka bude ve hře dalších osm týmů SKV.

1926_juniori_muzi_c_jan_pinkas_martin_solaja.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři zapsali dvě výhry, Benfika zdolala Slavii

Vinohradským týmům se o víkendu poměrně solidně dařilo. Junioři vybojovali dvě důležité výhry, navíc inkasovali ve dvou zápasech pouhé dvě branky a posunuli se v tabulce 2. ligy na 4. příčku. Vítězná byla také Benfika, která zapsala třetí výhru v sezoně, když v pražském derby zdolala Slavii vysoko 10:4. Naopak nezvykle nevydařený turnaj zažili muži C.

1920_cecko_slany_2020.jpg

Víkendové menu: Benfika se střetne se Slavií, hrají i Ladies

Mužské béčko bude chtít ve 3. kole divize A navázat na úvodní dva zápasy sezony, ze kterých vyšlo vítězně. V posledním duelu svěřenci kouč Vondry zdolali Louny 8:3. V neděli se představí céčko, které má zatím stoprocentní počet bodů, nyní ale narazí na dva kvalitní soupeře. O víkendu budou hrát také Ladies nebo junioři.