Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 461 až 470 z celkem 973 článků.
1298_MVIL_Hanak_Hartman.jpg

Víkendové menu: Boys vyhlížejí dvojutkání na východě

Vinohradští vyrážejí do daleké Ostravy, aby zde v sobotu poměřili síly s domácí MVIL Ostravou. Půjde o šlágr 15. kola, jelikož se utkají první dva týmy prvoligové tabulky. V neděli pak v předehrávce 19. kola Boys vyzvou Petrovice na jejich půdě.

1297_Spolecny_trenink_zenske_slozky.jpg

SKV Vánočník 2017 se blíží! Turnaj pro mládež se odehraje 18. prosince

Po loňském úspěchu je tu 2. ročník mládežnického sportovního dne SKV Vánočník. Tentokrát se uskuteční v pondělí 18. prosince. Jeho hlavní náplní bude opět smíšený florbalový turnaj všech kategorií na menších hřištích, kromě toho chystáme i zábavný doprovodný program na dalších stanovištích.

1296_Cecko_2.jpg

Shrnutí víkendu: Céčko konečně prolomilo sérii proher

Uplynulý víkend byl z pohledu vinohradských kategorií velmi náročný. Do hry se jich zapojilo hned osm. Z vítězství se konečně radují muži C, kteří porazili Falcon, a vylepšili si tak situaci v tabulce. Jednu výhru zaznamenali také junioři.

1292_Cecko_Risa.jpg

Víkendové menu: Mužské céčko bude hrát o důležité body

Hned osm vinohradských kategorií se kromě mužského áčka zapojí o víkendu do ligových bojů. Důležité zápasy čekají na muže C, kteří ve snaze vylepšit si své postavení v tabulce nejvyšší regionální ligy vyzvou v Berouně pražské celky Falcon a Bučis.

1286_Divaci.jpg

Diváckou soutěž ovládli v říjnu starší žáci!

Od začátku sezony spolu jednotlivé kategorie SKV soutěží v návštěvnosti na utkáních A týmů. V říjnu nasbírali nejvíce bodů starší žáci a tuto sobotu si budou moci v rámci zápasu SKV vs. Hattrick Brno vyzvednout svou odměnu.

1287_Becko_zeny.jpg

Shrnutí víkendu: Ženské týmy válely!

Ženské béčko a céčko o víkendu válely, připsaly si plný počet bodů a své soupeře doslova deklasovaly. Výborně si vedly i dorostenky, které rovněž vyhrály obě utkání. Na lídra tabulky si už v pátek vyšlápli kluci z Benfiky.

1275_Boys.jpg

Sváteční den plný florbalu v Rieger aréně!

V pátek bude v Rieger aréně hodně pestrý program! Sváteční den budeme trávit florbalem. Od 14 hodin rozehrají souboj s Židenicemi Ladies, po nich v 17:30 se pak na domácím hřišti představí Boys v duelu s Pelhřimovem. Přijďte naše elitní týmy podpořit a užijte si tak 17. listopad díky florbalu.