Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 871 až 880 z celkem 973 článků.
284_logo_skv.jpg

Ohlédnutí za Czech Open

V prvním díle našeho ohlédnutí za právě proběhlým Czech Open přinášíme komentáře trenéra mužů a juniorů Jana Pazdery a také hráče Coyotes, tedy mužského béčka, Dalibora Nigrina.

281_logo_skv.jpg

Czech Open - Vinohrady slaví postup do semifinále!

Mužské áčko prožilo skvělý den a díky čtyřem výhrám ve vyřazovací části si zajistilo účast v semifinále. Je tak jasné, že Vinohrady zopakují své šest let staré bronzové maximum. Bravo!

280_logo_skv.jpg

Czech Open - Zítra zůstávají ve hře tři týmy!

Během druhého dny bylo rozehráno play off. Ze hry už jsou bohužel oba dva naše ženské celky, které na sebe ke vší smůle narazily již v prvním kole play off. Ve hře už tak jsou pouze mužské týmy.

278_logo_skv.jpg

Ohlédnutí za sezonou těch nejmladších

Nedávno jsme hodnotili sezonu mužských a ženských týmů. A jak jsme vám slíbili, přinášíme shrnutí loňského ročníku i z pohledu našich nejmladších kategorií.

269_logo_skv.jpg

Proti Francouzům na domácí půdě!

Pořadatelé Czech Open dnes zveřejnili kompletní rozpis zápasů všech kategorií. Jako první do turnaje vstoupí mužské béčko ve čtvrtek ráno. Mužské áčko odstartuje turnaj ve 14:20 a ženy až večer v 17:40.

263_logo_skv.jpg

Czech Open rozlosován!

Všechny týmy SKV se ve svých základních skupinách střetnou se zahraničními soupeři. Vinohradské áčko mužů bude mít dokonce čest setkat se s prvním francouzským týmem v historii Czech Open!