Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1421 až 1430 z celkem 2415 článků.
1119_Lingova_Ladies.jpg

Chodov v poklidu přejel Vinohrady

Ladies nastoupily k zápasu s Chodovem netradičně ve středu a možná je to dobře, protože alespoň svým fanouškům nezkazily víkend. Ostudným výkonem především ve třetí třetině (0:8!) si opět zapsaly do statistik nepěkný výsledek 2:13 a nepředvedly prakticky žádné zlepšení před play down.

1116_Petr_Hartman.jpg

Petr Hartman: Třetí příčka není nedosažitelná!

Loni se v A týmu rozkoukával, letos už ovšem patří do základní sestavy. Petr Hartman začínal v SKV v béčku a postupně se vypracoval až mezi elitní vinohradské útočníky. Jak hodnotí letošní sezonu a co prozradil o svém koníčku?

1111_Dorostenky_Hladikova.jpg

Shrnutí víkendu: Domácí půda úspěchy nepřinesla

O víkendu se radovali z výhry pouze starší žáci A a elévové A. Ostatní kategorie bohužel na vítězství nedosáhly. Ještě dorostenky zaznamenaly v duelu s Kralupy nad Vltavou remízu. Hned tři týmy se představily v domácí Rieger aréně.

1109_Kristyna_Jirickova_Ladies.jpg

V Brně rozhodla třetí třetina

Ladies jely do Brna nabuzené. Po listopadovém výprasku na domácí půde v poměru 3:9, mělo SKV Brnu co vracet. Bohužel vinou zkouškového a zimního období k zápasu nastoupilo pouze 11 statečných hráček do pole a 2 gólmanky. A ani tentokráte nedokázala děvčata prohru odvrátit.