Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 101 až 110 z celkem 929 článků.
2363_gartner_rozcvicka.jpg

Sokolové zahájili letní přípravu na novou superligovou sezonu

V polovině května odstartovali sokolové přípravu na nový superligový ročník. Trenéry týmu zůstávají i nadále Jan Kapucián a Miroslav Purkrábek, kteří se budou v příští sezoně snažit navázat na uplynulý úspěch v podobě postupu do play off. Pokusí se o to ovšem s poněkud pozměněným kádrem.

2360_Vojtech_Klapa_SKV_Sparta.JPG

Vojtěch Klápa opouští SKV

Útočník Vinohrad Vojtěch Klápa se rozhodl pro změnu dresu. Po dvou a půl sezonách ve žlutočerném povedou jeho další kroky směrem na Chodov.

2350_jan_kapucian_miroslav_purkrabek_treneri_skv.jpg

Jan Kapucián: Výsledky jako na houpačce budeme chtít eliminovat

Před sezonou si vytyčil cíl v podobě postupu do play off. Ten pak následně Jan Kapucián se svým týmem splnil a ještě ho obohatil o postup přes ostravské FBC. Jak je kouč, jenž se na lavičku SKV přesunul v létě 2022, spokojen s uplynulým ročníkem? A jak se mu spolupracovalo s jeho asistentem Miroslavem Purkrábkem? O tom všem promluvil v rozhovoru.

2345_pavel_hajek2_skv_tatran_play_off.jpg

Pavel Hájek: Ukázali jsme, že se s námi musí počítat!

Jeho forma postupem času gradovala a ve čtvrtfinále proti Tatranu vyvrcholila pěknou asistencí ve třetím duelu a brankou ve čtvrtém měření sil. Pavel Hájek se vypracoval v jednoho z členů základní sestavy a v posezónním hodnocení se ohlíží za tím, jakou práci on a jeho spoluhráči v uplynulém ročníku odvedli.

2342_SKV_Tatran_play_off.JPG

Loučení se ctí. SKV prohrálo s Tatranem domácí duely a končí

Prali se o každý míček, vzdorovali velkému favoritovi na titul, sérii se jim však prodloužit nepodařilo. Sokolové v domácích duelech s Tatranem prohráli 3:8 a 2:8 a se sezonou se loučí ve čtvrtfinále play off. V obou zápasech nabídli divákům atraktivní pasáž hry, ve které dotahovali, jenže kvalitní soupeř si pak vedení nenechal vzít a suverénně postoupil dál.

2338_pergler_hartman_tatran_skv.jpg

Ivan Pergler: Na domácím hřišti se budeme rvát do posledního hvizdu

V průběhu celé sezony je tahounem SKV. I s pomocí jeho výkonů Vinohradští vybojovali postup do vyřazovací fáze a následně v osmifinále skolili favorizovanou Ostravu. Ivan Pergler je nejlepším střelcem sokolů v play off a na svá čísla bude chtít navázat také v nadcházejících domácích duelech s Tatranem. Série se do Rieger arény přesunuje za stavu 2:0 pro Střešovice.

2334_Jan_Pinkas_radost_SKV_Chodov.JPG

Jan Pinkas po postupu: Jsem rád, že jsem týmu pomohl

V úterý v Ostravě vybojovali rozhodující vítězství, a tak si teď sokolové zahrají čtvrtfinále play off proti velkému favoritovi střešovickému Tatranu. Série odstartuje už v sobotu. Jak se na ní Vinohradští připravují a co stálo za postupem SKV přes ostravské FBC přiblížil útočník a hrdina úterního duelu Jan Pinkas.

2331_o_stuchlik_pergler_skv_ostrava.jpg

Sokolové vyhráli v Ostravě a postupují do čtvrtfinále! V něm narazí na Tatran

Do play off šli z desáté příčky, přesto dokázali sokolové zmačkat papírové předpoklady, v rozhodujícím třetím utkání osmifinále play off přetlačili Ostravu 4:3 a postoupili mezi nejlepší osmičku týmů Livesport Superligy. Dvěma body se na výhře podílel výborně hrající útočník Jan Pinkas. Vinohrady ve čtvrtfinále vyzvou vítěze základní části střešovický Tatran.