Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 121 až 130 z celkem 929 článků.
2308_Vojtech_Klapa_SKV_Sparta.JPG

Klápa po výhře v Liberci: Pokračovali jsme v naší hře, což přineslo ovoce

Výsledkový horor se Spartou a následný cenný triumf v Liberci. Sokolové zažili víkend, během kterého se nálada změnila z nuly na sto. Na domácí vysokou porážku 9:1 totiž zareagovali nejlepším možným způsobem a po obratu na severu Čech se posunuli na kýženou desátou příčku. Jak ale přiznává tahoun Vojtěch Klápa, udržet ji ještě bude hodně náročné.

2307_Kuzel_Plihal_SKV_Liberec.jpg

Na prohru se Spartou zareagovali sokolové důležitým vítězstvím v Liberci!

Odpověď na nevydařený páteční zápas se Spartou se Vinohradům vydařila! Svěřenci koučů Kapuciána a Purkrábka triumfovali na hřišti Liberce 9:6 a posunuli se na desátou příčku Livesport Superligy. Hattrickem a asistencí se o důležité vítězství přičinil Vojtěch Klápa, tři body pak nasbíral Štěpán Švejda. Superligu teď čeká reprezentační přestávka.

2305_tomas_gartner_skv_chodov.jpg

Tomáš Gärtner: Do následujících zápasů dáme všechno!

Třetí třetina patřila jim. Bratři Gärtnerové byli u tří branek Vinohrad a výrazně dopomohli k výhře 8:4 na půdě Karlových Varů. Zisk tří bodů vrátil SKV do boje o play off. Další důležité střetnutí čeká Vinohradské už v pátek, kdy se doma postaví proti městskému rivalovi.

2304_vojtech_klapa_skv_chodov_tribuna.jpg

V pátek večer domácí derby se Spartou!

Superligový program nezastavuje, naopak nabírá obrátky. Čtyři dny po venkovním duelu na hřišti Karlových Varů se sokolové představí znovu, tentokrát na domácím hřišti. V pátek od 20 hodin na něm přivítají v derby Spartu. A proti pátému týmu superligové tabulky se budou snažit vybojovat body potřebné k účasti v play off.

2303_strzi_turnaj_kralovak1.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci postupují do 2. koše!

Starší žáci zaznamenali skvělý úspěch! Na turnaji v Kobylisích ovládli základní skupinu a následně ve finále porazili čelákovickou Orku těsně 2:1. Tím vybojovali postup do 2. nejvyšší koše v pražské a středočeské lize. Důležitou výhru směrem k účasti v play off vybojovali junioři. Ti uspěli na hřišti Hradce Králové 7:5. A velký obrat předvedli muži B. Benfika prohrávala ve druhé třetině s Litvínovem už 1:5, přesto nakonec brala výhru 7:6.

2301_karlovy_vary_skv_gol.jpg

Sokolové přivezli z Karlových Varů tři body po výhře 8:4!

Zpátky v boji o play off! Vinohrady porazily v televizní dohrávce 20. kola Livesport Superligy poslední Karlovy Vary na jejich půdě 8:4 a vrátili se do boje o účast ve vyřazovací fázi. Na desáté Českou Lípu nyní ztrácejí tři body. Dvěma góly a jednou asistencí se o výhru přičinil skvěle hrající Daniel Gärtner. Dva přesné zásahy vystřihl Jan Procházka a asistenci zapsal brankář Roberts Blumbergs.

2299_jan_prochazka_skv_chodov.jpg

Jan Procházka: Energie v týmu je dobrá, už nesmíme zaváhat

Pět a půl minuty před koncem šel za stavu 2:3 na samostatný nájezd. A s ledovým klidem proměnil! Jan Procházka byl po televizním utkání 19. kola Livesport Superliy vyhlášen nejlepším hráčem na straně SKV a dopomohl domácím k zisku bodu. Dobrý výkon proti favorizovanému Chodovu Vinohradské povzbudil před klíčovou fází základní části.

2296_Hartman_SKV_Chodov.JPG

Dobrý výkon proti Chodovu vynesl sokolům bod

Diváci v Rieger aréně i ti, kteří se na superligové utkání Vinohrad s Chodovem dívali na televizních obrazovkách, se museli dobře bavit. Vinohradští podali solidní výkon a po základní hrací době vybojovali s favorizovaným Chodovem remízu 3:3. V prodloužení rozhodl o bodu navíc pro hosty Mikuláš Komárek.

2292_prochazka_pergler_klapa_skv_vary.jpg

Pražské derby s Chodovem před televizními kamerami!

Lepší pozvánku na další zápasy florbalisté Vinohrad učinit nemohli. V rámci 18. kola Livesport Superligy porazili Bohemians 6:5 a zapsali velmi cenné body do tabulky. Nyní je čeká další pražské derby. Před kamerami ČT sport se v pondělí 16. ledna utkají od 17:10 s Chodovem.

2293_Matej_Horak_SKV_Pardubice.JPG

Vyrovnaný průběh nám dodal energii, těšilo po výhře dvougólového Horáka

Dvěma góly Bohemku načal a sokolové pak ve druhé polovině utkání zamířili k velkému vítězství. Matěj Horák se v úvodu sezony moc do sestavy nedostával, ovšem teď řádí v útoku a v posledních pěti superligových duelech posbíral tři góly a jednu asistenci. I díky němu Vinohrady zdolaly klokany 6:5 a vrátily se v tabulce zpět do boje o play off. Teď je čeká domácí duel s Chodovem, a to před kamerami ČT sport.