Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 511 až 520 z celkem 929 článků.
1468_Radovan_Vnuk.jpg

Vinohradský kádr posílili Weissgärber a Vnuk

Vinohrady hlásí před začátkem superligové sezony dvě posily. Do kádru nováčka nejvyšší soutěže se po hostování v Ústí vrací zkušený brankář Petr Weissgärber. Vinohradské řady rozšíří také univerzál Radovan Vnuk, který přichází z České Lípy.

1450_logo_skv.jpg

Na závěr Sletového poháru výhra!

Sokolové v posledním utkání Sletového florbalového poháru porazili akademickou reprezentaci Slovenska 6:5 a na turnaji obsadili konečnou třetí příčku. Z prvního místa se mohou radovat akademičtí reprezentanti Česka, kteří vyhráli všechny tři zápasy.

1446_logo_skv.jpg

SKV se střetlo s českou akademickou reprezentací

Sokolové ve druhém utkání na Sletovém florbalovém poháru změřili síly s akademickým výběrem České republiky. Se silným soupeřem prohráli 1:7. O jedinou branku SKV se postaral Hartman. V neděli Vinohradští uzavřou turnaj zápasem se Slovenskem.

1442_Boys_Kapi_vyhra.jpg

Rieger aréna bude hostit Sletový florbalový pohár!

Před chystaným XVI. všesokolským sletem se o víkendu 15. až 17. června ve vinohradské sokolovně uskuteční Sletový florbalový pohár s mezinárodní účastí. Kromě domácího SKV a pardubického Sokola totiž dorazí také akademické reprezentace Česka a Slovenska.

1424_postup_superliga.jpg

SKV vyhrálo v Havířove a po dvou letech hlásí návrat do superligy!

Vinohrady zvítězily v rozhodujícím pátém utkání finále 1. ligy mužů nad Havířovem 5:3 a vybojovaly si tak přímý postup do superligy! Do ní se vrátí po dvou sezonách strávených v 1. lize. Na klíčovém triumfu se brankami podíleli Hartman, Hanák, Jelínek, Linhart a Ondřej Stuchlík.