Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 61 až 70 z celkem 929 článků.
2435_jiri_prochazka_skv_bohemians.jpg

Nedělní duel proti Mladé Boleslavi doprovodí celoklubové focení

Sokolové se v dalším kole Livesport Superligy budou snažit o překvapení proti silné Mladé Boleslavi. Třínásobného mistra České republiky Vinohradští přivítají na domácí půdě v neděli od 17 hodin. Superlize bude předcházet duel 1. ligy žen mezi SKV a Slavií Plzeň. Nedělní večer bude navíc spjat s celoklubovým focením.

2433_skv_bohemians_gartner.jpg

Nevydařený víkend. Sokolové prohráli s Bohemians i v České Lípě

Vinohradským uplynulý víkend výsledkově nevyšel. Nejprve v pátek nedokázali na domácí půdě čelit rozehrané Bohemce, která nasázela 12 branek a v poklidu dokráčela k výhře. V neděli pak svěřenci trenéra Kapuciána chtěli tento výsledek odčinit na půdě České Lípy, ani tam se jim však nezadařilo a byla z toho porážka 6:11.

2430_kotel_skv_fans.jpg

Souboj sousedů z tabulky! Do Rieger arény na sváteční den dorazí Bohemians

Vinohradští se chystají na šestý domácí zápas v aktuálním ročníku Livesport Superligy. V rámci 11. kola přivítají doma v pražském derby Bohemians. Důležitý duel bude soubojem dvou sousedů z tabulky. Sedmé Vinohrady mají aktuálně na osmé Bohemians tříbodový náskok. Utkání je na program v den státního svátku 17. listopadu od 17:30. V neděli pak sokolové zamíří do České Lípy.

2431_Ladies_pokrik_ilustracni.JPG

Shrnutí víkendu: Ladies protáhly vítěznou šňůru

Ladies dál jedou na vítězné vlně! O víkendu zapsaly osmou a devátou výhru za sebou. Nejprve v těžkém utkání porazily Chomutov na jeho půdě 5:4, následně v nehostinných podmínkách v nafukovací hale zdolaly Nové Strašecí 7:5. Naopak venkovní výjezdy letos nejdou Benfice. Sokolové prohráli na hřišti Meťáku České Budějovicě 5:6.

2429_araks_keller_kolaz.jpg

Klavs Araks a Daniel Keller: Chceme co nejvíce pomoct týmu svým úsilím!

Santa a Bömbi. To jsou přezdívky dvou florbalistů, kteří v létním přípravném období dorazili na Vinohrady ze zahraničí. Zatímco Lotyš Klavs Araks se stará o to, aby sokolové dostávali co nejméně branek, Švýcar Daniel Keller se stal jedním ze stěžejních hráčů vinohradské ofenzivy a vytvořil úderné trio s bratry Gärtnery. Oba se v obsáhlém povídání podělili o své dojmy z prvních měsíců v Česku.

2426_Martan_Z_Stuchlik_Keller_SKV_Ostrava.JPG

Šestá výhra v sezoně! Sokolové porazili Ostravu 8:5

Vinohradští v důležitém souboji o udržení se v první polovině tabulky Livesport Superligy porazili v rámci 10. kola Ostravu 8:5. Vývoj duelu na svou stranu strhli sokolové až v závěru. Třemi góly a asistencí se na kýženém zisku tří bodů podílel švýcarský útočník Daniel Keller. Teď bude následovat reprezentační pauza.

2422_kapucian_vitkovice_skv.jpg

Kouč Kapucián: I zápasy s velkými favority mohou být ku prospěchu věci

Sokolové za sebou mají těžký týden. Nejprve ve středu inkasovali úder od střešovického Tatranu, který na rozdíl od prvního vzájemného střetnutí v sezoně neměl slitování a na Vinohradech vyhrál 10:1. Následně o víkendu žlutočerní nestačili na Vítkovice a na jejich půdě prohráli 4:9. Trenér Jan Kapucián v rozhovoru rozebral důvody porážek i přínosy takových zápasů a přidal pozvánku na nedělní střet s ostravským FBC.

2421_matej_horak_vitkovice_skv.jpg

Z Vítkovic sokolové odjeli s prohrou 4:9

I přes závěrečný tlak se Vinohradům nepodařilo uspět na hřišti vedoucích Vítkovic. Domácí si výhru v poklidu pohlídali a zvítězili 9:4. Základ triumfu položili Ostravané už v první třetině, kterou vyhráli 3:0. Ve zbytku střetnutí tak bylo pro sokoly náročné dotáhnotu se zpět. Dvě branky v zápase zaznamenal útočník SKV Ondřej Plíhal. V dalším duelu SKV vyzve doma ostravské FBC.

2418_Pergler_Tlapak_SKV_Tatran.JPG

Sokolové Tatranu vzdorovat nedokázali

Z prvního vzájemného střetnutí s Tatranem vydolovali Vinohradští v úvodu sezony bod za remízu po základní hrací době, v odvetě předehrávané uprostřed týdne však úřadujícímu šampionovi zápas neznepříjemnili a doma padli 1:10. Jedinou branku domácích zapsal v polovině utkání kapitán Jan Procházka. Další zápas čeká Vinohrady už v neděli, kdy vyjedou na hřiště Vítkovic.