Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 81 až 90 z celkem 929 článků.
2400_svejda_black_angels_skv.jpg

Třetí výhra v řadě! Sokolové vyhráli na hřišti Black Angels 3:2

Vinohradští prodloužili vítěznou sérii v Livesport Superlize! Po triumfech na hřišti Karlových Varů a doma s Butchis se jim podařilo vybojovat tři body v duelu 5. kola s Black Angels. Vzájemnou bitvu rozhodl vítěznou trefou Tomáš Gärtner v 56. minutě. Další superligový zápas sehrají sokolové v neděli doma proti Spartě.

2395_vary_skv_nastup.jpg

Premiérový domácí zápas sezony obstará souboj s Butchis!

Poprvé od jarního čtvrtfinále play off se sokolové představí na domácí půdě. V Rieger aréně ve sváteční den přivítají nováčka Butchis. Pro oba týmy půjde o důležitý střet z hlediska zisku bodů i nabytí potřebného sebevědomí. Duel je na programu 28. září od 17:30.

2394_vary_skv_pergler.jpg

První výhra v nové sezoně! Sokolové vezou z Karlových Varů dva body

První výhra v novém superligovém ročníku přichází ve 3. kole! Sokolové měli po první třetině duelu v Karlových Varech zaděláno na tříbodové vítězství, o náskok ale postupně přišli, a tak musel až v prodloužení o výhře rozhodnout Daniel Gärtner. Vinohradští zapisují dva body, v tabulce jsou devátí a teď je čeká první domácí zápas.

2391_lukas_gregor_loucici_rozhovor4.jpg

Lukáš Gregor se rozloučil s SKV: Postoupit do superligy byl od mala můj sen!

Devět sezon hájil Lukáš Gregor barvy Vinohrad a hledal si své místo na pravém mantinelu, odokud rozhodoval zápasy a střílel krásné branky. V SKV zažil v roce 2014 postup do nejvyšší soutěže, o rok dříve triumf na Czech Open a celkově za Vinohrady nasázel 152 branek v 276 utkáních. Nezbývá, než mu za odvedené služby vřele poděkovat a popřát mu hodně štěstí na jeho další štaci v Hradci Králové.

2390_futschik_tatran_skv.jpg

Představení brankářské posily: ze severu dorazil Mikuláš Futschik

Po odchodu brankáře Robertse Blumbergse bylo jasné, že SKV nutně potřebuje posílit brankářský post. K Aleši Křepelkovi se tak přidal Mikuláš Futschik, který přišel na přestup z FBC Liberec. 19letý gólman utvoří trojici právě s Křepelkou a s dalším mladíkem a odchovancem SKV Jiřím Trojanem.

2386_ivan_pergler_tatran_skv.jpg

Dvougólový Ivan Pergler: Na výkonu proti Tatranu budeme chtít stavět

Vysoká prohra v Liberci, pak reparát na hřišti Tatranu. Sokolové mají za sebou vstup do nového superligového ročníku a z prvních dvou utkání vybojovali jeden bod. Asi by se před 1. kolem čekalo, že větší šanci na něj budou mít Vinohradští na severu Čech, jenže opak byl pravdou. Zlepšeným výkonem si svěřenci trenérů Kapuciána a Purkrábka došli pro remízu s úřadujícím mistrem. Duely hodnotil autor dvou branek ze zápasu s Tatranem Ivan Pergler.

2385_keller_benes_tatran_skv.jpg

Na facku v Liberci zareagovali sokolové výborným výkonem proti mistrovi!

Sokolům se vstup do nového superligového ročníku hrubě nevydařil a na půdě Liberce prohráli vysoko 2:11. Hned o dva dny později však na půdě úřadujícího šampiona Tatranu Střešovice složili svěřenci trenérů Kapuciána a Purkrábka reparát. Domácí Tatran zlobili už od úvodu a ve třetí třetině dokázali stáhnout dvoubrankové manko, což jim vyneslo bod za remízu po základní hrací době. V prodloužení vystřelil výhru Střešovicícm Tomáš Hanák.

2383_Mira_Kapi_treneri.JPG

Superligová sezona začíná! SKV se představí v Liberci a na Tatranu

Ostrý start čeká na svěřence trenérů Jana Kapuciána a Miroslava Purkrábka. V neděli večer načnou nový superligový ročník na hřišti FBC Liberec. O dva dny později se v pražském derby představí na půdě střešovického Tatranu. Vinohradští vstupují do sezony 2023/2024 s řadou nových tváří a s cílem zopakovat postup do vyřazovací fáze Livesport Superligy.