Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 111 až 120 z celkem 355 článků.
1405_logo_skv.jpg

Se Židenicemi po prvním víkendu 1:1

O Velikonocích odstartovalo také 2. kolo play down extraligy žen. Ladies nejprve v úvodním duelu zaskočily domácí Židenice a po třígólovém představení Anety Tvrzníkové vyhrály 3:2. I v neděli se Vinohrady dostaly do vedení, které však neudržely a nakonec padly 1:2 v prodloužení. 

1402_Becko_zeny.jpg

Shrnutí víkendu: Ženské béčko i céčko stoprocentní!

Výsledkově parádní víkend mají za sebou ženské rezervní týmy. Céčko nejprve v sobotu přivezlo šest bodů ze Zličína, kde porazilo Cirkus a Slavii, béčko pak v neděli v Berouně zdolalo jak Kladno, tak Prague Tigers! Naopak dvě porážky o víkendu zaznamenali junioři.

1393_Ladies_Vejvodova_Lingova_Honzova.jpg

Olomouc slaví udržení, ladies čeká 2. kolo play down

Ladies nenavázaly na minulá play down a poprvé v historii je čeká druhé kolo. V prvním kole dostaly za soupeře dobře známé hráčky Olomouce, ale bohužel se jim nepodařilo zopakovat dva roky starý úspěch, kdy proti všem předpokladům poměrem 4:1 přehrály soupeře a již v březnu mohly slavit udržení. 

1383_Peta_Honzova2_1.jpg

Petra Honzová: Věřím, že přesun na domácí půdu nám pomůže!

Už přes čtyři roky je jasnou volbou pro základní sestavu SKV v extraligových bojích. Nyní bude společně s ostatními čelit na domácí půdě Olomouci a také nepříznivému stavu série. V rozhovoru se rozpovídala o hře soupeře, o svých výkonech i o trenéřině, které se také věnuje.