Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 221 až 230 z celkem 355 článků.
890_SKV_Herbadent_Ladies_Truneckova.jpg

Ladies vyzvou sedminásobného mistra

Ženské áčko čeká před play down těžký test. Ladies se totiž na domácí půdě střetnou se silným Herbadentem. Utkání se uskuteční v sobotu 27. února od 18 hodin ve vinohradské sokolovně.

889_Ladies_Jirickova_Strejcovska.jpg

Ladies slaví třetí výhru v řadě

Vinohradské ženy na konci základní části zažívají sladké okamžiky. V minulých kolech si podmanily jak páté Elite, tak desátou Olomouc a nyní vyzrály na dalšího moravského soupeře – Ostravu. Ladies v nekontrolovatelné přestřelce dokázaly vsítit o jednu branku více obraly svého soupeře o body.

885_Pavel_Doubek_Ladies_trener.jpg

Pavel Doubek: Poctivě pracující hráčky se zlepšují

Před sezonou nastoupil k ženskému A týmu, aby se pokusil zvednout herní projev a udržet Vinohrady mezi elitou. Pavel Doubek společně se svými kolegy Vilémem Svobodou a Boleslavem Kytkou usilují o vzestup ženského áčka. Jak vinohradský kouč zatím hodnotí svou misi na lavičce extraligového celku?

876_Pepka_placani.jpg

Ladies zaskočily Elite a vezou z Děkanky tři body!

Vinohrady po 172 minutách prolomily střeleckou smůlu a hned slaví vítězství! Ve třetí třetině předvedly sokolky skvělý obrat a domácí Elite nakonec porazily 3:1. Dva góly si připsala Petra Honzová, dvěma body se na triumfu podílela také kapitánka Zuzana Macurová.

873_Ladies_Jicin_radost.jpg

Ladies čeká dvojzápas

Ženské áčko má před sebou dva víkendové zápasy. Nejprve se v pátek večer představí na Děkance, kde se střetne s Elite, v neděli pak na domácí půdě přivítá Olomouc.

868_12208702_745285448938408_5843073013450185857_n.jpg

Chodov překvapení nepřipustil

V sobotu v podvečer se do vinohradské arény v Riegrových sadech opět stahovali fanoušci florbalu z celé Prahy. Schylovalo se totiž k extraligovému souboji Davida s Goliášem.

865_Agnes_Dobisikova.jpg

Anežka Dobisíková: Naše hra se za poslední měsíce dost zvedla

Anežka Dobisíková k nám přišla v průběhu podzimu na hostování z Bohemky. Rozšířila tak v týmu počet hráček se zelenobílou minulostí. A také notně zvýšila konkurenci, jelikož se ihned zařadila do základní sestavy. Teď by mladá útočnice ráda pomohla Sokolu k posunu na vyšší příčky.

860_Peta_Honzova2_1.jpg

Ladies prohrály v Židenicích 0:6

Zatímco první vzájemný zápas s Židenicemi skončil pro Vinohrady vítězně, ten druhý se nevydařil. Ladies podlehly svému brněnskému sokovi 0:6, přičemž se po celý zápas střelecky trápily a za brankovou čáru neprošla ani jedna z 28 střel.