Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 22 článků.
599_logo_skv.jpg

Jedna báseň

Benfika porazila rezervu Bohemians 7:2. Vítek Neuman se rozhodl o tomto zápase referovat osobitým stylem.

575_logo_skv.jpg

Benfika se vyšplhala na první místo!

Souběžně s mistrovstvím světa ve Švédsku sehrála svá utkání i vinohradská Benfika a se svými soupeři si dokázala poradit. Vánoční pauzu tak přečká na prvním místě!

557_logo_skv.jpg

Benfika nevyzrála na Kutnou Horu

Jelikož Ruka Boží má na práci celý svět, přináší hořký report ze zápasu Benfiky s týdenním zpožděním. Mužské béčko se stále v nové sezóně trápí ...

551_logo_skv.jpg

Benfika zvítězila ve dvou přestřelkách

Hrstka diváků mohla být svědkem 34 branek během dvou zápasů. Benfika si zapsala do tabulky pět bodů po výhře nad Nymburkem na nájezdy a v základní hrací době nad rezervou Startu98

542_logo_skv.jpg

Benfika podlehla rezervě Bohemians

Mužské béčko neprožívá příliš úspěšný vstup do sezony, o víkendu se zrodila již druhá prohra během tří utkání, tentokráte byla jejich katem rezerva pražských Bohemians.

511_logo_skv.jpg

Stříbrný Czech Open pro Benfiku!

Muži „B“ před sezonou ukázali, že rozhodně nepatří do starého železa a probojovali se na letním turnaji Czech Open do finále, kde podlehli ostravskému MVILu až na nájezdy.

164_logo_skv.jpg

Sobotní bilance kapitána Sigla: devět bodů

Mužské rezervy v sobotu válely. SKV si ze tří zápasů připsalo plný počet bodů a béčko i céčko dominují ve svých soutěžích. Hrdinou dne je kapitán Sigl, jenž byl u všech tří výher!