Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1011 až 1020 z celkem 2414 článků.
1533_Lukas_Gregor.jpg

Lukáš Gregor: V Pardubicích musíme být koncentrovaní

Sokolové v pondělí prohráli v dohrávce 9. kola Tipsport Superligy s Bohemians 2:6. Už za pět dní ovšem čeká Vinohrady další superligový duel, tentokráte v Pardubicích. O nynějším rozpoležení týmu promluvil staronový hráč SKV Lukáš Gregor.

1532_Pinkas_dorostenci_1.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci stále vévodí 2. lize

Dorostenci jsou zatím ve 2. lize stoprocentní. O víkendu si připsali další dvě vysoké výhry a s plným počtem bodů jsou na 1. příčce. Dařilo se také kolegům z béčka, kteří si z turnaje odnesli rovněž šest bodů.

1531_Bohemians_SKV_Eden_Gregor.jpg

Sokolové v Edenu prohráli s Bohemians 2:6

Vinohrady v dohrávce 9. kola Tipsport Superligy padly ve sportovní hale pražské Slavie 2:6 s Bohemians. Na utkání dorazil úctyhodný počet 921 diváků. Sokolům se utkání nevydařilo a gólově se začali prosazovat až od konce 2. třetiny.

1527_Petr_Weissgarber_Otrokovice.JPG

Petr Weissgärber: Do obrany pracoval celý tým dobře

Vinohrady v pátečním duelu 12. kola zdolaly Otrokovice 4:1 a po třech porážkách si konečně připsaly další body do tabulky. Na výhře se velkou měrou podílel brankář Petr Weissgärber, který byl po právu vyhlášen nejlepším hráčem SKV.

1526_Svoboda_vyhra_otrokovice.JPG

Třetí výhra v sezoně! Sokolové zdolali Otrokovice 4:1

Boys zvládli předehrávku 12. kola vítězně! Otrokovické Panthers porazili 4:1, přičemž dokázali vyhrát všechny tři třetiny. Dvě body se na domácím triumfu podílel útočník Petr Hartman. Solidním výkonem přispěl k výhře brankář Weissgärber.