Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1031 až 1040 z celkem 2414 článků.
1509_Ladies_Prague_Challenge_2018.jpg

Ladies poprvé v Praze! Víkendové zápasy odehrají na Zeleném Pruhu

Ženské áčko o víkendu čekají první domácí zápasy v nové sezoně. Kvůli obsazenosti Rieger arény se však 5. a 6. kolo 1. ligy odehraje na Zeleném Pruhu. V sobotu i v neděli je začátek naplánován na 16. hodinu. Soupeřky budou z České Lípy a z florbalové akademie Mladá Boleslav.

1511_logo_skv.jpg

Víkendové menu: Ženské béčko může zaútočit na první místo v tabulce

Ženy B zatím v dosavadním průběhu této sezony nasbíraly devět bodů ze čtyř zápasů a o nadcházejícím víkendu mohou atakovat čelo tabulky 2. ligy. Ve hře budou také kolegyně z céčka, dorostenky, mladší žákyně a elévky. Z chlapeckých kategorií se představí starší žáci a elévové.

1510_Pastika_dorostenci.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenci nadále bez ztráty, Benfika má druhou výhru

Dorostenci zatím proplouvají 2. ligou bez ztráty bodu. O víkendu zapsali výhry s pořadovým číslem pět a šest a vévodí tabulce. Druhé vítězství v sezoně zaznamenalo mužské béčko proti rezervě Bohemians. Špatně si nevede ani céčko, které má bilanci čtyř výher a dvou porážek.

1505_Pinkas_dorostenci.jpg

Víkendové menu: Dorostenci budou hájit stoprocentní bilanci

SKV čeká pestrý víkend. Ve hře budou například dorostenci, kteří zatím ve 2. lize ještě neztratili po čtyřech odehraných zápasech ani bod. V neděli se pak představí muži B. Těm se letos zatím moc nedaří, a tak budou chtít dosavadní bilanci jedné výhry vylepšit.