Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1021 až 1030 z celkem 2414 článků.
1524_Cecko_Risa_Misa.jpg

Shrnutí víkendu: Muži C dvakrát vítězní!

Zatímco loni mužské céčko bojovalo do poslední chvíle o záchranu, letos se mu daří. Celtics vyhráli šest z osmi zápasů a o víkendu zdolali také favorizovaný Future. Jednu výhru zaznamenali také Benfika a junioři. Postup do prvního koše slaví starší žákyně!

1517_Dejmal_Boys.JPG

V pondělí zápas podzimu! Sokolové před kamerami ČT vyzvou Spartu

V pondělí od 18:10 se v Rieger aréně proti sobě v pražském derby postaví domácí celek a dosud vedoucí tým Tipsport Superligy pražská Sparta. Utkání 11. kola bude živě vysílat program ČT sport. Všichni příznivci jsou srdečně zváni do ochozů vinohradské sokolovny!

1520_Ceska_Lipa_SKV.jpg

Zápas v České Lípě se sokolům nevydařil

Vinohradům se utkání 10. kola v České Lépě nepovedlo. Přestože sokolové ve druhé části dokázali otočit skóre ve svůj prospěch, v závěrečné dvacetiminutovce inkasovali osm branek a nakonec vysoko prohráli 5:11.

1515_Milan_Garcar.JPG

Kapitán Sparty Milan Garčar: Čeká nás odhodlaný soupeř

Je nejzkušenějším hráčem Sparty, které se v nové sezoně daří na výbornou. Sparťané jsou na prvním místě tabulky a v Tipsport Superlize mají za sebou osmizápasovou sérii výher. Reprezentant Milan Garčar však přesto ví, že jeho tým nesmí v pondělním duelu s SKV nic podcenit.