Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1061 až 1070 z celkem 2414 článků.
1483_Pavel_Hajek.jpg

Víkendové menu: Ve hře budou opět junioři

Po dvoutýdenním čekání se do hry znovu vrátí junioři, které v sobotu čekají dva zápasy 2. ligy v Čakovicích. Do zápasů se zapojí také juniorky, starší žákyně nebo oba týmy elévů.

1484_Peter_Kachnic_1.JPG

Obrannou řadu posílil Peter Kachnič

Vinohrady v úvodu superligové sezony ještě posílily svůj kádr. Do Riegrových sadů přišel slovenský obránce Peter Kachnič, který už nastoupil do domácích duelů proti Liberci a Ostravě.

1480_Jan_Hanak.jpg

Jan Hanák hodnotil duely s Libercem a Ostravou

V pátek byli sokolové blízko ke druhé výhře v sezoně. Dvougólový náskok však proti Liberci neudrželi. V neděli přišla druhá porážka od Ostravy. Víkendové duely zhodnotil obránce Jan Hának.

1477_SKV_Ostrava_Ondra_Stuchlik.JPG

Sokolové s Ostravou prohráli 2:9

Vinohradům se zápas 3. kola Tipsport Superligy nevydařil. Sokolové na domácí půdě padli s ostravským FBC 2:9. Soupeři vyšel vstup do utkání a následně navyšoval skóre. Za SKV dokázali výsledek zkorigovat pouze Linhart se Skřivánkem.

1476_logo_skv.jpg

Petr Weissgärber: Očekávám velké boje a vyrovnané zápasy

Brankář Petr Weissgärber už působí v SKV řadu let. Pouze v loňském ročníku si odskočil na hostování do Ústí, jehož branku v superlize hájil. Nyní se vrátil zpátky do Riegrových sadů, aby ze své pozice pomohl Vinohradům k co nejlepšímu umístění v elitní soutěži.