Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1071 až 1080 z celkem 2414 článků.
1473_SKV_radost_Ladies.jpg

Víkendové menu: Sezonu zahájí také ženské áčko!

Prvních ostrých zápasů v novém ligovém ročníku se dočkají Ladies. Ty v sobotu a v neděli odstartují sezonu na hřištích soupeřů. Nejprve v sobotu se v Chýni utkají s Texasem, v neděli pak odcestují do Soběslavi. O víkendu hrají i další kategorie SKV.

1468_Radovan_Vnuk.jpg

Vinohradský kádr posílili Weissgärber a Vnuk

Vinohrady hlásí před začátkem superligové sezony dvě posily. Do kádru nováčka nejvyšší soutěže se po hostování v Ústí vrací zkušený brankář Petr Weissgärber. Vinohradské řady rozšíří také univerzál Radovan Vnuk, který přichází z České Lípy.

1470_logo_skv.jpg

SKV bude součástí Sporťáčku v rámci Wannado Festivalu!

V sobotu 8. září se ve sportovním areálu Hamr Braník uskuteční Wannado Festival - Sporťáček, jehož součástí bude také SKV! Akce se koná od 10 do 18 hodin a je určená pro všechny nadšence do sportovních a zábavních aktivit.

1466_SKV_kids.jpg

Preview: Domácí vstup do Superligy proti Znojmu

Po dvouleté odmlce se do Rieger arény vrací Tipsport Superliga, nejvyšší florbalová soutěž České republiky. Spolu s ní také násobně těžší soupeři, a kvalitnější podívaná. Jaká bude Tipsport Superliga na Vinohradech? Ve čtvrtek od 20:00 budou mít diváci první možnost ochutnávky - SKV hostí Znojmo.