Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1041 až 1050 z celkem 2414 článků.
1506_Rastislav_Mazak_Chodov.jpg

Posila do brankoviště Rastislav Mazák

Do SKV na hostování zamířil brankář Rastislav Mazák. Dnes si připsal svůj první start v áčku před domácím publikem. A premiéra v Rieger aréně to byla vydařená. 30 zákroky trápil střelce Chodova a i díky němu Vinohradští mohli až do samotného závěru bojovat o body.

1503_Boys_2018-19.jpg

Čtvrtý šampion za sebou! Sokoly čeká pražské derby s Chodovem

Po duelech v Boleslavi, ve Vítkovicích a ve Střešovicích čeká svěřence Michala Pazdery čtvrtý duel v řadě s jedním z držitelů mistrovského titulu. Tentokráte se po dlouho době sokolové představí na domácí půdě. Ve čtvrtek od 19:30 přivítají v Rieger aréně Chodov.

1502_Elevove_Pardubice_2018.jpg

Elévové mají za sebou dva turnaje ve 2. koši!

Už šest ligových zápasů odehráli elévové v novém ročníku. Po dvou turnajích, na kterých vybojovali čtvrté a třetí místo, zůstávají i nadále ve druhém výkonnostním koši. První turnaj zhodnotila trenérka Lucka Šťastná, druhý pak trenér Dalibor Nigrin.

1499_Martin_Entlicher_juniori.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři zvládli 3. turnaj s plným počtem bodů!

Junioři SKV si na 3. turnaji 2. ligy poradili s oběma soupeři a po výhře 5:2 nad Black Angels a 7:3 nad Spartou B slaví zisk šesti bodů. To je v tabulce posunulo na čtvrtou příčku. Čtyři body o víkendu zaznamenaly ženy C, o bod méně na domácí půdě ženy B.

1497_Starsi_zaci_Tribal_cup_2018.jpg

Severská zkušenost starších žáků

Starší žáci SKV pokračovali v loni započaté tradici a na konci září absolvovali turnaj ve Finsku, který pořádal spřátelený klub Westend Indians. Kromě velké porce zápasových zkušeností si odnesli ze země tisíce jezer také mnoho zajímavých zážitků.

1495_Tatran_-_SKV.JPG

Skvělá výhra! Sokolové vybojovali ve Střešovicích tři body

Vinohradští vybojovali vítězství na hřišti 16násobného mistra České republiky. Sokolové vyhráli všechny tři třetiny a v součtu zdolali Tatran 8:5. Třemi body se na tom podílel Martin Skřivánek, dva góly vstřelil Jan Šimík a neuvěřitelných 46 zákroků zapsal brankář Martin Dejmal.