Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1091 až 1100 z celkem 2414 článků.
1452_Ladies_Prague_Challenge_2018.jpg

Ženské áčko se zúčastnilo turnaje Prague Challenge

Ženský A tým Vinohrad se dnes představil v rámci přípravného turnaje Prague Challenge 2018, který pořádala na Děkance Bohemka. Ladies ze čtyř utkání vyhrály jedno a obsadily na turnaji čtvrtou příčku. V kádru se představilo několik mladých hráček.

1451_Hummel_Open_Game_2018.jpg

Jízda dorostenců skončila v Brně v osmifinále

Dorostenci se propracovali mezi 16 nejlepších celků Hummel Open Game. Na brněnském turnaji zaznamenali dvě výhry, jednu remízu a tři porážky. Jejich cesta turnajem skončila v osmifinále, ve kterém padli s Panthers.

1443_Strzi_A_2018.jpg

Starší žáci a dorostenci opět vyrážejí do Brna na Hummel Open Game

Dva vinohradské týmy budou o víkendu k vidění na tradičním červnovém turnaji v Brně. Barvy SKV budou hájit dorostenci a starší žáci. Níže přikládáme rozpis všech zápasů ve skupině. O výsledcích vás budeme informovat na webových stránkách nebo na sociálních sítích.

1450_logo_skv.jpg

Na závěr Sletového poháru výhra!

Sokolové v posledním utkání Sletového florbalového poháru porazili akademickou reprezentaci Slovenska 6:5 a na turnaji obsadili konečnou třetí příčku. Z prvního místa se mohou radovat akademičtí reprezentanti Česka, kteří vyhráli všechny tři zápasy.

1446_logo_skv.jpg

SKV se střetlo s českou akademickou reprezentací

Sokolové ve druhém utkání na Sletovém florbalovém poháru změřili síly s akademickým výběrem České republiky. Se silným soupeřem prohráli 1:7. O jedinou branku SKV se postaral Hartman. V neděli Vinohradští uzavřou turnaj zápasem se Slovenskem.

1444_logo_skv.jpg

Devátý ročník SKVělého dne je za námi!

Už podeváté se sešli hráči a hráčky SKV, trenéři, rodiče i další příznivci klubu, aby společně symbolicky zakončili uplynulý ročník a dobře nastartovali ten další. Letos nebyla nouze o radostné zážitky.