Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 341 až 350 z celkem 2413 článků.
2223_SKV_Tatran_tymovka.JPG

Důležitý dvojzápas. Sokolové doma vyzvou Českou Lípu a Otrokovice

Po úvodním kole nového ročníku Livesport Superligy bude následovat rychlý sled dalších utkání. Sokolové v pátek v rámci 2. kola vyzvou na domácí půdě Českou Lípu a v neděli opět v Rieger aréně poměří síly s Otrokovicemi. Oba dva duely jsou pro svěřence kouče Jana Kapuciána velmi důležité vzhledem k naplnění předsezónních cílů.

2222_ladies_ceska_lipa.jpg

Shrnutí víkendu: Ladies začaly suverénně, výhru slaví také Benfika

Dvě vysoké výhry zaznamenaly o víkendu Ladies a do nového ročníku 1. ligy tak vstoupily ziskem šesti bodů. V sobotu svěřenkyně nových koučů Jana Skály a Františka Kovače zdolaly Ústí 8:3 a v neděli si smlsly na České Lípě 11:3. Dobře do nového ročníku vkročilo také mužské béčko, které po dobrém výkonu ve druhé a třetí třetině porazilo Děčín 7:1. Ostatním vinohradským celkům se výsledkově tolik nedařilo.

2221_Vojta_Baribal_SKV_Tatran.JPG

Vicemistr si ze zaplněné Rieger arény odvezl výhru 9:5

212 diváků sledovalo pražské derby mezi SKV a Tatranem, které bylo vyvrcholením oslav 25 let od založení klubu. A mnozí z nich ve 29. minutě zajásali. To totiž Ivan Pergler snížil na 3:4 a Vinohradští se drželi na dostřel. Jenže čtyři góly soupeře behem deseti minut rozplynuly sen o překvapení. Vinohrady doma padly se stříbrným týmem loňské sezony 5:9.

2219_SKV_tymove_foto.jpg

Nové tváře v Rieger aréně: představujeme letní posily

Vinohrady přes léto značně obměnily kádr. Diváci na startu sezony neuvidí v akci Viktora Kopeckého, Jana Fialu, Olivera Golda, Davida Ježka, Marka Paštiku, bývalého kapitána Lukáše Lance, Štěpána Čudu a brankáře Karla Šantora s Petrem Musilem. Realizační tým Jana Kapuicána se ale naopak bude moci spolehnout na řadu posil. Ty vám nyní můžeme představit.

2220_ladies_finale_czech_open.jpg

Víkendové menu: Junioři vstupují do kvalifikace, Ladies začnou doma

Vinohradské týmy o nadcházejícím týmu načnou novou sezonu 2022/23. V sobotu se na domácí půdě představí postupně juniorky, junioři a Ladies. Ty načnou sezonu duelem s Ústím. Juniory čeká kvalifikace o KB ligu, v sobotu vyzvou doma Bohemians a v neděli dopoledne zamíří do Liberce. Do nového ročníku vlétnou také muži C. Ti se představí v sobotu v Kobylisích. Všem týmům SKV přejeme v sezoně mnoho zdaru!

2218_vojtech_klapa_tatran_stresovice_archivni.jpg

SKV oslaví 25 let duelem se střešovickým Tatranem

Už je to 25 let, co na florbalovou mapu vstoupil oddíl, jehož jádro tvořili hráči spojení se ZŠ Lupáčova. Čtvrt století od založení vinohradského florbalu oslaví klub v rámci pražského derby se střešovickým Tatranem. Duel úvodního kola nové sezony Livesport Superligy se uskuteční v neděli 11. září od 17:30 v sokolovně v Riegrových sadech.

2217_ondrej_plihal_prichod.jpg

Posila do ofenzivy! Z Chodova přichází Ondřej Plíhal

V 25 letech už má solidní zkušenosti s nejvyšší soutěží, ve které za Chodov odehrál dohromady 174 utkání. Nyní bude usilovat o góly v dresu SKV. 25letý útočník Ondřej Plíhal posílil ofenzivu Vinohrad a naskočit může už do prvního utkání se střešovickým Tatranem, které se nezadržitelně blíží.

2216_Gartnerovi_predstavovacka_hokejky.JPG

Bratři Gärtnerové: Od dětství jsme si chtěli zahrát nejvyšší ligu v Česku!

Dva reprezentanti Austrálie, světoběžníci a teď už i hráči SKV. Vinohrady vítají v týmu bratry Gärtnerovy. Tomáš a Daniel se pokusí pozvednout útočnou sílu celku z Rieger arény a zároveň doufají, že se ve žlutočerném dresu dobře připraví na nadcházející mistrovství světa, na kterém budou opět hájit barvy protinožců.

2215_Adela_Skalicka_Ladies_piskani.JPG

Opora Ladies Adéla Skalická kombinuje hraní s pískáním: Jsem za to ráda

V SKV už patří mezi zkušené opory, vždyť letos rozjede už svou šestou sezonu v Rieger aréně. Adéla Skalická je pilířem vinohradské defenzivy. I letos budou Ladies pomýšlet na přední příčky 1. ligy. Před sezonou se 26leté obránkyně rozpovídala nejen o změnách v týmu, ale také o pískání či velké radosti z vítězného Czech Open.